Bu başlığa yazıyorum çünkü hemen hemen aynı şeyi istemişiz. Ben HyperX Haste 2 Kablosuz aldım amazon üzerinden 2.300 TL. Ama tip olarak sizin aklınızdaki gibi ışıklı bir şey istemiştim. Hem simetrik düzgün hem de biraz eğlenceli bir RGB hoşuma giderdi. Ama çok fazla ürün kafamı karıştırdı. Ben de Haste 2 W aldım Amazon'dan, fikrim değişirse kullanmadan iade ederim diye. Daha gelmedi bir yandan düşünüyorum. Aşağıdaki modeli daha çok beğendim ızgaralar hariç. 1.000 TL de indirim var. Ama Palm grip diye cesaret edemedim. Ben finger gibi kullanıyorum çünkü. Rampage fury z almıştım. Çok da memnundum ama kedim bir kaç defa kuyruğu ile kabloya takıldı. Sağ click ufaktan çift click arada sürüklerken bırakma yapmaya başladı. Tasarım olarak ızgara olmadan aşağıdaki ürünün aynısını bulsam direkt alırım ama o kadar fazla mouse ve model var ki. Bakarken fiyat yükseliyor diye aldım. Hala aklımda ışıklı şeyler var. Yaş 37 oldu RGB ürünlere özenir oldum ya.

Belki size yarar diye aşağıya linki bırakıyorum.
Edit: Eğer başlığı rahatsız etmeyecekse bana da öneriler yapabilirsiniz. (Kazıklanmadıysak sorun yok yine Haste 2 iyidir derim.)
https://www.itopya.com/steelseries-aerox-3-2022-onyx-kablosuz-gaming-mouse_u15100