Kasa Kablolamam Olmuş mu?

Youcel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar kasa kablolama yaptimda bi bakar misiniz nasil olmus ,sorunlu mu , bi sorun cikartir mi vs.

Ekli dosyalar

• PXL_20220502_181346238.jpg
    PXL_20220502_181346238.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 39

AlperenOlgun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bende buna benzer bir kablolama kullanıyorum ideal sıkıntısız çok da sarmaya gerek yok kablo fobiniz varsa daha da sıkı sarabilirsiniz :)

KS

Youcel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende buna benzer bir kablolama kullanıyorum ideal sıkıntısız çok da sarmaya gerek yok kablo fobiniz varsa daha da sıkı sarabilirsiniz :)
Selamlar fobim yokta millet yapiyo kablo goeunmuyo ben yaptim boyle oldu neden boyle sizce?

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Biraz da kasaya bağlı aslında. Kasanız hangi modeldi acaba?

Kasanın arka tarafında kablolama kanalları olunca işinizi daha rahat yapabiliyorsunuz. Saklaması da kolay oluyor.

KS

Youcel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bro sence olmuş mu :) olmamış , YouTube kanalım bioda yazıyor gir 8800 TL ye 3050 sistem videosuna gir ona göre yap kablolamayı .

KS

Youcel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bro sence olmuş mu :) olmamış , YouTube kanalım bioda yazıyor gir 8800 TL ye 3050 sistem videosuna gir ona göre yap kablolamayı .
Kral kendim yaparsam bok ederim anlamiyorum bu isten benimkinide bilen bi arkadas yapti olayim estetik degil perofrmans olarak konusuyorum desteginiz icin tesekkur ederim.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Performans kaybı yaşayacağın bir durum yok kablolamada , arkadaşın da anlamıyormuş ki işlemci soğutucusu doğru takılmamış AMD yazısı sol üste gelecek şekilde takılmalı . Tozlanma fazla olur ve her temizlikte sorun yaşarsın onun dışında sorun olacak bir durum yok.

KS

Youcel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Performans kaybı yaşayacağın bir durum yok kablolamada , arkadaşın da anlamıyormuş ki işlemci soğutucusu doğru takılmamış AMD yazısı sol üste gelecek şekilde takılmalı . Tozlanma fazla olur ve her temizlikte sorun yaşarsın onun dışında sorun olacak bir durum yok.
Tamamdir islemci sogutucuyu en kisa zamanda duzeltecegim kablolamayada bir el atacagim tesekkurler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pek kablolama yapılmış gibi durmuyor aslında. :) Biraz daha özen gösterilebilir. Bu şekilde fanların önünde çok fazla birikmediği sürece bir hava akışı sorunu yaşanmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri