Selamlar fobim yokta millet yapiyo kablo goeunmuyo ben yaptim boyle oldu neden boyle sizce?Bende buna benzer bir kablolama kullanıyorum ideal sıkıntısız çok da sarmaya gerek yok kablo fobiniz varsa daha da sıkı sarabilirsiniz![]()
Biraz da kasaya bağlı aslında. Kasanız hangi modeldi acaba?
Kasanın arka tarafında kablolama kanalları olunca işinizi daha rahat yapabiliyorsunuz. Saklaması da kolay oluyor.
Kasanın arkasından kabloları çok dolandırıyorlar bence gereksizSelamlar fobim yokta millet yapiyo kablo goeunmuyo ben yaptim boyle oldu neden boyle sizce?
Kral kendim yaparsam bok ederim anlamiyorum bu isten benimkinide bilen bi arkadas yapti olayim estetik degil perofrmans olarak konusuyorum desteginiz icin tesekkur ederim.Bro sence olmuş muolmamış , YouTube kanalım bioda yazıyor gir 8800 TL ye 3050 sistem videosuna gir ona göre yap kablolamayı .
Tamamdir islemci sogutucuyu en kisa zamanda duzeltecegim kablolamayada bir el atacagim tesekkurlerPerformans kaybı yaşayacağın bir durum yok kablolamada , arkadaşın da anlamıyormuş ki işlemci soğutucusu doğru takılmamış AMD yazısı sol üste gelecek şekilde takılmalı . Tozlanma fazla olur ve her temizlikte sorun yaşarsın onun dışında sorun olacak bir durum yok.
En kisa zamanda duzeltecegim saolunOlmamış, kablo gizleme bölümü mevcut.![]()
Rica ederim dostum.Tamamdir islemci sogutucuyu en kisa zamanda duzeltecegim kablolamayada bir el atacagim tesekkurler