Kulaklık tercihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Osman' Karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
KINGSTON HyperX Cloud Stınger Siyah Mikrofonlu Kulaklık yada Razer Kraken Tournament Edition oyun için kullanılmak maksadıyla alınacak kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz.?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Razer üründe ve diğer üründe 7.1 yok ben bu 2 ürünüde oyun için önermem. Bütçeniz nedir söylerseniz yardımcı olabilirim.

KS

'Osman' Karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
600 tl bütçem var birde kablosuz ve kablolu olarak ne kadar fark eder oyunlarda asus x570 wifi  anakart mevcut.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kablosuz kulaklıklarda kendi alıcıları var kablosuz için anakartın Wifi ağı ile alakası yok yani onun. 600 TL civarına size biraz bakıp öneri yapacağım.

Cooler Master MH650 7.1 Surround Kablosuz - 632,64 TL şunu kaçırmayın. Normalde 800 TL civarında ama indirimde şuan ciddi indirimde ve 1 adet kalmış alın hemen. Ürün ses ve ürün kalitesi olarak gayet başarılıdır. Kablosuz olmasıda artısı.

Eğer kablolu isterseniz o zaman ASUS TUF Gaming H7 Gun Metal 7.1 - 579 TL bu üründe ciddi indirimde bunu da öneririm.

KS

'Osman' Karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Cooler Master MH650 7.1 Surround Kablosuz diyor ama araştırdığımda mh670 kablosuz çıkıyor?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet n11.com sitesine yanlış girilmiş MH650 kablolu 7.1 ve fiyatı 750 TL civarında başlıyor hala ciddi indirimde. Ya onu yada TUF H7 ürününü alabilirsiniz daha iyi bir ürün yok zaten bu fiyatalara.

KS

'Osman' Karakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ASUS TUF Gaming H7 Gun Metal 7.1 wireless modelini aldım hocam paraya kıydım biraz kablo kargaşasından kurtulmak istedim 965 tl ye bu fiyatlara wireles steelseries arctis 1 wireles vardı tercihim asus oldu. İnşallah pişman olmam.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SS ürünleri o kadar paraya değecek ses performansı veren ürünler değil merak etmeyin.

Hayırlı olsun başka sorularınız için yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri