Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kablosuz kulaklıklarda kendi alıcıları var kablosuz için anakartın Wifi ağı ile alakası yok yani onun. 600 TL civarına size biraz bakıp öneri yapacağım. Cooler Master MH650 7.1 Surround Kablosuz - 632,64 TL şunu kaçırmayın. Normalde 800 TL civarında ama indirimde şuan ciddi indirimde ve 1 adet kalmış alın hemen. Ürün ses ve ürün kalitesi olarak gayet başarılıdır. Kablosuz olmasıda artısı.
Eğer kablolu isterseniz o zaman ASUS TUF Gaming H7 Gun Metal 7.1 - 579 TL bu üründe ciddi indirimde bunu da öneririm.
Evet n11.com sitesine yanlış girilmiş MH650 kablolu 7.1 ve fiyatı 750 TL civarında başlıyor hala ciddi indirimde. Ya onu yada TUF H7 ürününü alabilirsiniz daha iyi bir ürün yok zaten bu fiyatalara.
ASUS TUF Gaming H7 Gun Metal 7.1 wireless modelini aldım hocam paraya kıydım biraz kablo kargaşasından kurtulmak istedim 965 tl ye bu fiyatlara wireles steelseries arctis 1 wireles vardı tercihim asus oldu. İnşallah pişman olmam.