- Tepki
- 329
Basılı tutarken içe göçtü. Ne yapmam gerek?
Wraith aldıysanız iletişime geçinBasılı tutarken içe göçtü. Ne yapmam gerek?
wraithden aldım. Bir sorayım.Wraith aldıysanız iletişime geçin
yapmazlarsa kda cables matfix customsa tamir ettiebilirsin
eğer normal bir şekilde basıyorsanız garantiye gönderinwraithden aldım. Bir sorayım.
depremden 3 gün önce almıştım.eğer normal bir şekilde basıyorsanız garantiye gönderin
bu arada ne zamandır elinizde? forumda lamzu kullanan biri çok garip![]()
anladımdepremden 3 gün önce almıştım.
normal kullanıyordum.
3 forumda da sordum. Değerlendirip aldım. Kırmızı forum, Yeşil forum. Ve bu forum.anladım
böyle mouseler bu forumda pek bilinmiyorda ondan sordum
buradan biri mi önerdi burdan değilse kim önerdi
yeşil forum biliyorda kırmızı forumda ekipman konusunda berbat ne kadar garip önermeleriçok memnunum, ve herkese öneriyorum fakat durduk yere tuş içe göçtü
3 forumda da sordum. Değerlendirip aldım. Kırmızı forum, Yeşil forum. Ve bu forum.
Mouselar artık bilinmeye başladı hocamanladım
böyle mouseler bu forumda pek bilinmiyorda ondan sordum
buradan biri mi önerdi burdan değilse kim önerdi
Hocam ayıp oluyor yalnız kırmızı forum gayet bilgili bu konulardayeşil forum biliyorda kırmızı forumda ekipman konusunda berbat ne kadar garip önermeleri
ben görmemiştim konunuzu
forumda bu markaları tanıtırken neler çektim neler... Tartışmadığım insan kalmadıMouselar artık bilinmeye başladı hocam
2 3 ay önce birisine lamzu atlantis önermiştim adamın biri gelip bana bilinmeyen dandik markalar alınmaz diyip haste wireless atmıştı
çok şükür bu günlerde öyle kişilerle çok karşılaşmıyoruz endgame,pulsar,lamzu,ninjutso gibi markalar iyice tanınmaya başladı
ama klavyede hala aynı
Hocam ayıp oluyor yalnız kırmızı forum gayet bilgili bu konularda
Aynen öyle hocam daha bu sabah kırmızı forumda birisi 1000tl uzun ömürlü klavye diye konu açmış altına bi arkadaşımız güzel bi klavye önermişti çinden konu sahibi de altına ben uzun ömürlü bilindik bir marka istiyorum diyor kafayı yersinforumda bu markaları tanıtırken neler çektim neler... Tartışmadığım insan kalmadı
klavyeler hala aynı ama gidiyolar asus, hyperx felan atıyolar
inşallah şu markalar çok daha tanınırda
Valla kırmızı forum bi ara aşırı berbattı rival 600 öneren görüyordum
dur ben yeni hesap açim kırmızı forumdaAynen öyle hocam daha bu sabah kırmızı forumda birisi 1000tl uzun ömürlü klavye diye konu açmış altına bi arkadaşımız güzel bi klavye önermişti çinden konu sahibi de altına ben uzun ömürlü bilindik bir marka istiyorum diyor kafayı yersin
bu arada o rival 600 önerenler hala var daha geçen gün gördüm onları linçliyoruz ara sıra ama çoğalıyorlar yapacak bir şey yok
apex 3 yine membran isteyene güzel klavye de razer'ı önermeleri çok garibime gidiyor yapamıyorlar şu klavye işini ucuz yollu olarakdur ben yeni hesap açim kırmızı forumda
evet bilindik marka klavye
steelseries aypexğ 3 tekale
reyzır ornata
öfff
Valla bu forumda baya yol ilerlediğimizi düşünüyorumhocam kırmzıı konu güzel öneriyor ya. Arada kötü gelmesi normal. Şu markaları sevdirene kadar dilimde tüy kalmadı.
huntsman mini iyi yaapex 3 yine membran isteyene güzel klavye de razer'ı önermeleri çok garibime gidiyor yapamıyorlar şu klavye işini ucuz yollu olarak
ucuz yollu olarak dedim zaten hocamhuntsman mini iyi ya
kırmızı forumda konuda sizi bekliyoruz bu arada hocamValla bu forumda baya yol ilerlediğimizi düşünüyorum
huntsman mini iyi ya
waow kırmızı forum cidden geliştirmiş kendini ya![]()
modart nasıl acaba ekipmandaucuz yollu olarak dedim zaten hocam
kırmızı forumda konuda sizi bekliyoruz bu arada hocam
sadece 3 forum kullanıyorum ben. Mavi Yeşil Kırmızı.modart nasıl acaba ekipmanda
bende apex 3 tkl var ayıb yaw, o fiyat bandında ucuza mekanik alsam bozulacağını biliyordum ondan böyle bir yönelim yaptım memnunum. 700'e almıştımdur ben yeni hesap açim kırmızı forumda
evet bilindik marka klavye
steelseries aypexğ 3 tekale
reyzır ornata
öfff
yurtdışından çok daha güzellerini alabilirdiniz.bende apex 3 tkl var ayıb yaw, o fiyat bandında ucuza mekanik alsam bozulacağını biliyordum ondan böyle bir yönelim yaptım memnunum. 700'e almıştım