[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]D[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]a[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]ha önce 2 kere t[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]em[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]izlediğim laptopumu [/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]aynı[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] şekil[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]de[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif] temizledim.Ama laptop 5-6 saniye çalıştıktan sonra fan kendi kendine duruyor.Ama dururken zorlanma yok, yani kendi kendini durduruyormuş gibi.İlk söktüğümde fanı sabitlemek için sıkılan 2 vidadan birini kırmıştım o yüzden fan biraz yamuk duruyor ama eskiden beridir böyle çalışıyordu, onda bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama sadece gürültülü çalışıyor ve çok [/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]hız[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]lı dönüyormuş gibi geldi bana.Soğutma bakırı buz gibi ama 5 saniye çalışınca hafif ılık oluyor.Yani bi kaç dakika çalıştırsam çok ısınır.Bu arada laptop normal bi şekilde açılıyor ve ekrana görüntü geliyor.İlk önce fan duruyor, ardından windows ekranı gelirken bilgisayar kapanıyor. Markası casper 2013 yılında almıştım.[/font]