- Konu Sahibi
O çok pahalıymış ya 100-200 e varValla ben bir kasa düşündüm ama fiyatı biraz pahalı.€450 civarında. Daha ucuzu var mı diye bakıyorum.
O çok pahalıymış ya 100-200 e varValla ben bir kasa düşündüm ama fiyatı biraz pahalı.€450 civarında. Daha ucuzu var mı diye bakıyorum.
O çok pahalıymış ya 100-200 e var
Şöyle 200 fln olsa iyi olurdu da gerçi ben bunu yılbaşı gibi birşeyde alıcağım için parçaları belki yükseltebilirizBiliyorum.
Ama kasa da kasa yaniDaha iyisi yok.
Ben kasada soğutma sıkıntısı yaşatmayacak,
360'lık soğutucuyla kullanılabilecek seçeneklere bakıyorum.
Ama Almanca olduğu için arama kısmı biraz uzun sürebiliyor.
Şöyle 200 fln olsa iyi olurdu da gerçi ben bunu yılbaşı gibi birşeyde alıcağım için parçaları belki yükseltebiliriz
Bu sistemle oyunlarda kaç fps görülür peki?Ya bu zaten en üst seviye model.
Çok güzel yapmışlar ama biraz pahalı. Zaten videoda her şeyini anlatmışlar kasanın.
Kasa modeli buluruz, dediğim gibi GPU ve sıvı soğutma kısmında sorun yaşatmayacak seçeneklere bakıyorum.
Eğer şimdi alacaksan, anakart dışında diğerlerini alabilirsin.
Ben bütçeyi çok oynatmandan belki daha iyi anakart alabilir miyiz diye bakıyorum.
Ama diğer bileşenler uygun, hazır. Onlardan yana sıkıntı yok.
Kardeşim Almanya'da Yaşıyorsan Bence hazır sistem toplama Zaten ekran kartı fiyatları gayet düşmüş durumda Hatta bazen arkada biliyor Bence kafanıza göre bir sistem oluşturun ama hazır sistem olmasın parçalarını kendiniz alın ve kendiniz birleştirin Eğer bilgisayar toplamayı bilmiyorsanız Belki orada yaşayan bir arkadaşınız vardır Ondan yardım alabilirsiniz Eğer hiçbir şey bilmiyorsanız YouTube'dan da rehber videolarına bakabilirsiniz Tabii yabancı kaynaklardan bakmanız sizin için daha iyi olacaktır diyebileceğim Her şey bu kadarLian li o11 dynamicli herşeyi beyaz olan bir bilgisayar toplamak istiyorum Almanya da yaşıyorum amazondan felanda hazır sistem alabilirim 2k bütçem var
Teşekkür ederim tavsiyen için bende kendim toplama kararı aldımKardeşim Almanya'da Yaşıyorsan Bence hazır sistem toplama Zaten ekran kartı fiyatları gayet düşmüş durumda Hatta bazen arkada biliyor Bence kafanıza göre bir sistem oluşturun ama hazır sistem olmasın parçalarını kendiniz alın ve kendiniz birleştirin Eğer bilgisayar toplamayı bilmiyorsanız Belki orada yaşayan bir arkadaşınız vardır Ondan yardım alabilirsiniz Eğer hiçbir şey bilmiyorsanız YouTube'dan da rehber videolarına bakabilirsiniz Tabii yabancı kaynaklardan bakmanız sizin için daha iyi olacaktır diyebileceğim Her şey bu kadar
Hayırlı olsun şimdidenTeşekkür ederim tavsiyen için bende kendim toplama kararı aldım
Eğer Yeni bir bilgisayar topluyorsanız Bence amd'nin yeni seri ekran kartlarını bekleyebilirsiniz Ama eğer acelem var diyorsan Şimdi de toplayabilirsin hayırlı olsun şimdidenTeşekkür ederim tavsiyen için bende kendim toplama kararı aldım
Ne zaman geliceği belli mi?Hayırlı olsun şimdiden
Eğer Yeni bir bilgisayar topluyorsanız Bence amd'nin yeni seri ekran kartlarını bekleyebilirsiniz Ama eğer acelem var diyorsan Şimdi de toplayabilirsin hayırlı olsun şimdiden
Bu sistemle oyunlarda kaç fps görülür peki?
Yukarda bi arkadaş yeni amd işlemcisi çıkcak dedi beklemek mantıklı mı?Bu sistemde monitör de QHD olacak.
2K çözünürlükte High/Ultra ayarlarda da oynarsınız, FPS problemi yaşamazsınız.
YouTube'da bazı kanallar oyun test videoları paylaşıyorlar, onlara bakabilirsiniz.
Sen kendin de benzer videolar bulabilirsin. Çözünürlüklere dikkat etmeyi unutma.
Bazı testler 4K RTX açık olarak yapılıyor. Onları 1080p 2k ile karıştırma.
Yukarda bi arkadaş yeni amd işlemcisi çıkcak dedi beklemek mantıklı mı?
Evet rtx4000 serisini gördüm cidden pahalı güzel bir indirim olursa olabilir yoksa bu da iyi ama kasa da böyle düşse senin attığın çok iyi olurAMD işlemcisi değil, ekran kartlarından bahsetmek istemiştir.
Nvidia tarafında RTX 4000 serisi yayınlandı, AMD'nin de yeni ekran kartları yayınlanacak.
Sanırım yeni seri 3 Kasım'da duyurulacak. Fiyatlar belli değil ama senin bütçede almak zor olabilir.
Sen zaten ileride alacağını söyledin, satın almadan önce karar değiştirebilirsin.
Evet rtx4000 serisini gördüm cidden pahalı güzel bir indirim olursa olabilir yoksa bu da iyi ama kasa da böyle düşse senin attığın çok iyi olur
Bekleyecektim zaten o zaman net bekleyimO kasayı düşünme sebebim,
Zaten senin almayı planladığın sistemden hem daha güçlüsünü topladık,
Hem de en uygun fiyatları aldığımız için toplam tutardan indirim yapmış olduk.
Yani bu devasa kasayı alsan bile, sistemin sana maliyeti şu anda monitör dahil 2.500 civarına geliyor.
O yüzden alınabilir diye düşünüyorum. Zaten o kasayı alsan, herhalde bi 20 yıl kullanırsın gibi.![]()
Bekleyecektim zaten o zaman net bekleyim
Yılbaşı indirimleri oluyor ya fiyatlar güzel düşer diye bekliyorum inşAllah aksi çıkmazSen kasanın videosunu izledin mi? Beğendin mi?
Belki o kasa şu an yeni olduğu için, o dönemde fiyatı biraz daha düşebilir.
Nereden baksan 2 ay kadar bekleyeceksin. Umarım seçtiğimiz bileşenlerin fiyatı yükselmez.
Yılbaşı indirimleri oluyor ya fiyatlar güzel düşer diye bekliyorum inşAllah aksi çıkmaz
Denemeye çalışırımEn kötü buralarda olursak, tekrardan bir gözden geçiririz.
O zamanın piyasasına göre bileşenleri düşürür veya yükseltiriz.
Sen bütçe yükseltme imkanın varsa, ufak ufak eklemeye çalış. Belki bundan da iyisi toplanır.
50 euroya asus yapsak daha mı mantıklı?En kötü buralarda olursak, tekrardan bir gözden geçiririz.
O zamanın piyasasına göre bileşenleri düşürür veya yükseltiriz.
Sen bütçe yükseltme imkanın varsa, ufak ufak eklemeye çalış. Belki bundan da iyisi toplanır.