- Tepki
- 329
- Konu Sahibi
O kadar fark var mı? Zaten arada takılmak için alacak.Hocam siz şuan ne diyorsunuz tam olarak anlatayım bi tarafta egzersiz at var diğer tarafta altın egerli essek
O kadar fark var mı? Zaten arada takılmak için alacak.Hocam siz şuan ne diyorsunuz tam olarak anlatayım bi tarafta egzersiz at var diğer tarafta altın egerli essek
Evet acayip fark var denedim oradan biliyor ve bu kadar zorluyorumO kadar fark var mı? Zaten arada takılmak için alacak.
Yani bilemiyorum.Evet acayip fark var denedim oradan biliyor ve bu kadar zorluyorum
Bak dostum cidden denemediğin için bilemiyorsun ap ayrı bir his çok güzel yapısıYani bilemiyorum.![]()
Alacağı zaman söylerim. Bütçe çıkarsa aldırım. Çıkmazsa G29 alsın.Bak dostum cidden denemediğin için bilemiyorsun ap ayrı bir his çok güzel yapısı
Zaten dediğin fiyat 0 iAlacağı zaman söylerim. Bütçe çıkarsa aldırım. Çıkmazsa G29 alsın.
Anlamadım.Zaten dediğin fiyat 0 i
Bütçe 12k demiyormuydun? 0ı 12k 923 unAnlamadım.
O modelde vites yok. Vites alınca 15i buluyor.Bütçe 12k demiyormuydun? 0ı 12k 923 un
Sonradan alır sorun olmazO modelde vites yok. Vites alınca 15i buluyor.
Amaç zaten vitesli oynamak. Diyorum ya, 15k bütçesi çıkarsa ısrar ettiğin modeli aldırırım.Sonradan alır sorun olmaz
Dimi dimiFatih kuzenine söyle ikinci el vitesli 923 alsın
Dedim ya, sıfıra daha sıcak bakıyor. 16kya geliyor, vites ile beraber. Arada 4k var, sonuçta aşırı profesyonel bir iş yapılmayacak. Arada ets asetto corsa takılacak.Fatih kuzenine söyle ikinci el vitesli 923 alsın
G29 çok eskidi artık uzun süre kullanması ve yazılımla desteği de ma etmesi için G923 daha mantikli bir süre sonra G29 destek kesilirDedim ya, sıfıra daha sıcak bakıyor. 16kya geliyor, vites ile beraber. Arada 4k var, sonuçta aşırı profesyonel bir iş yapılmayacak. Arada ets asetto corsa takılacak.
Dostum ali büyük ihtimalle taksit ile alacak. İkinci el alamayacak. Onun için diyorum ki kendisine söyledim, 16ya çıkmaya pek yaklaşmıyor.Bizim amacımızda daha iyisini aldırmak ucuza aldırmazk 923 biraz araştırdım gayet yeni nesil direksiyon kuzenini ikna et 923 alın
Kronik sorunu ne?Ozaman diycek bişey kalmıyor g29 alın çok fazla kronik sorunu var bunuda kuzenine iletirisn. İyi günlerde kullanın