Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 2 hafta önce hazır sistem almıştım sistemimde bulunan m2 ssd sürücü hatası veriyor ve bir türlü çözemedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Windows başlangıç onarımı hatası mı alıyorsunuz? M.2 disk olduğunu nereden biliyorsunuz kendisi özellikle mi belirtiyor?
Aygıt Yöneticisini açın ve listede ünlem veya kırmızı uyarı şekilde bir hatalı sürücü var mı bakın ve sorun varsa sorunun resmini ve aldığınız hatanın resmini paylaşın. Ayrıca Windows dahil BIOS sürümünüz güncel mi kontrol edin.
Hocam dediklerinizi yaptım yine hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama resimde sürücüyü onar dediğimde pc yi yeniden başlatıyor ama scanning and repairing drive c kısmına gelince direkt o kısmı atlıyor ve masaüstü açılıyor, ayriyetten de alttaki en iyi duruma getir kısmına tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.
Windows 'u güvenli mod ile başlatın ve sistem açılınca tekrar normal olarak başlatın. Başlangıç onarma bakalım işe yarayacak mı.
İşe yaramazsa başlata CMD yani Komut İstemi yazıp Yönetici Olarak Çalıştırın. Daha sonra chkdsk C: /f yazıp ENTER tuşuna basın. İşlem tamamlanınca chkdsk C: /r yazıp tekrar ENTER tuşuna basın. İşlemler tamamlanınca pencereyi kapatıp sistemi yeniden başlatın ve sorunu kontrol edin.
İşe yaramazsa başlata CMD yani Komut İstemi yazıp tekrar Yönetici Olarak Çalıştırın. Açılan pencereye aşağıdaki komutları yazıp her satır kodu onaylamak için ENTER tuşuna basın ve işlemin tamamlanmasının bekleyin. Tüm komutlardan sonra pencereyi kapatıp sistemi yeniden başlatıp kontrol edin.