Maksimum 10.500 tl tutacak monitör dahil bir oyuncu sistem tavsiyesi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Güzel seçim 9700K ile RTX 2080 Ti 'a kadar ileriki bir zamandan yükseltme yapabilirisiniz ki en az 5 sene ihtiyacınız olacağını hiç sanmıyorum. RTX 2070 1080p çözünürlükte en az 5 sene sizi mutlu eder ki ben orta seviye bir kartı 6 senedir kullanıyorum oyunlarda daha sorun yaşamadım performans konusunda ve RTX 2070 üst seviye bir kart uzun yıllar iyi oyun deneyiminiz olacak.

Sinerji güvenilirdir ve isterseniz https://www.sinerji.gen.tr/pc-toplama-hizmet-bedeli-montaj-hizmeti-pmu65886 bu linkten 31,86 TL karşılığından sistemi toplayıp test edip göndermelerini isteyebilirsiniz. Yeri Üsküdar 'da haritadan bakabilirsiniz. Ayrıca https://www.sinerji.gen.tr/iletisim bu sayfandan iletişim kurup detaylı bilgi edinebilirisiniz.

Başka sorunuz var mıydı?

KS

Sercihan Yıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Güzel seçim 9700K ile RTX 2080 Ti 'a kadar ileriki bir zamandan yükseltme yapabilirisiniz ki en az 5 sene ihtiyacınız olacağını hiç sanmıyorum. RTX 2070 1080p çözünürlükte en az 5 sene sizi mutlu eder ki ben orta seviye bir kartı 6 senedir kullanıyorum oyunlarda daha sorun yaşamadım performans konusunda ve RTX 2070 üst seviye bir kart uzun yıllar iyi oyun deneyiminiz olacak.

Sinerji güvenilirdir ve isterseniz https://www.sinerji.gen.tr/pc-toplama-hizmet-bedeli-montaj-hizmeti-pmu65886 bu linkten 31,86 TL karşılığından sistemi toplayıp test edip göndermelerini isteyebilirsiniz. Yeri Üsküdar 'da haritadan bakabilirsiniz. Ayrıca https://www.sinerji.gen.tr/iletisim bu sayfandan iletişim kurup detaylı bilgi edinebilirisiniz.

Başka sorunuz var mıydı?

çok sağolun. ben yarın en son haliyle buraya tekrar yazıcam bu sistemi alıyorum diye işlemci ekran kartı ana kart hariç ufak tefek detaylara değişim olabilir. rgb ram falan kasa falan gibi.

KS

Sercihan Yıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam şimdi en son halını guncelledim ben ama buraya nasıl resim koyacaz onu yapamadım bakmanız için.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
resimag.com sitesinden;dosya seç diyorsun,resmini bulup ,tıkla. yüklenince,resim linkini, kopyala .
 DAHA SONRA YORUM YAZDIĞIN YERİN üstündeki MONİTÖRE TIKLA. açılan kutucukta ,http:// yazan kutucuğa yapıştır. alttaki insert e de tıkla . Tamamdır.

KS

Sercihan Yıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cf579363348.png

hocam en son buna karar kıldım. bi bakarsanız uyumlumu değilmi son görüşünüz nedir sipariş vericem.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Kasa,monitör,power,ramler benim pek alacağım şeyler değil. Marka olarak da bazıları.Ayrıca,Dikkat ettim,RGB ve led ağırlıklı seçmişsin. Demek ki zevk meselesi ..Artık daha fazla kafanı karıştırmayayım bunlarla. :D

fAKAT OVERLOCK GİBİ Bİ şeye ,şu an ve çok uzun bi süre,kesinlikle,kesinlikle ihtiyacın olamayacağı için ,soğutucuyu bari biraz hesaplı alalım.
https://www.sinerji.gen.tr/akasa-venom-a20-sari-fan-240-mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-pmu71862

Dah önce 2 sayfada,9700K gibi yüksek wattlara çıkan bu işlemci için anakart ile ilgili bi şeyler yazmıştım.  Gigabyte  Aorus Elite ,gaming X vs gibi.  Yapabileceksen,soğutucu farkı ile bunu yap.

Hayırlısı olsun. :)

KS

Sercihan Yıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Kasa,monitör,power,ramler benim pek alacağım şeyler değil. Marka olarak da bazıları.Ayrıca,Dikkat ettim,RGB ve led ağırlıklı seçmişsin. Demek ki zevk meselesi ..Artık daha fazla kafanı karıştırmayayım bunlarla. :D

fAKAT OVERLOCK GİBİ Bİ şeye ,şu an ve çok uzun bi süre,kesinlikle,kesinlikle ihtiyacın olamayacağı için ,soğutucuyu bari biraz hesaplı alalım.
https://www.sinerji.gen.tr/akasa-venom-a20-sari-fan-240-mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-pmu71862

Dah önce 2 sayfada,9700K gibi yüksek wattlara çıkan bu işlemci için anakart ile ilgili bi şeyler yazmıştım.  Gigabyte  Aorus Elite ,gaming X vs gibi.  Yapabileceksen,soğutucu farkı ile bunu yap.

Hayırlısı olsun. :)

o zaman szi bi değişikli yapaarak son halini bi yazsanız bı fıkır edınsem en son :)

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Hepsi içinde bi liste daha yapayım. Bakalım fiat nasıl olacak.Benim hedefim senden nasıl daha az para çıkarırız,performansttan fazla ödün vermeden. :)

KS

Sercihan Yıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Hepsi içinde bi liste daha yapayım. Bakalım fiat nasıl olacak.Benim hedefim senden nasıl daha az para çıkarırız,performansttan fazla ödün vermeden. :)

sipariş verecem beklıyorum :)

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
9700k gibi yüksek watt harcayan ve 2070 e. kartı ile poweri 650 watt yapmamız lazım. Önerdiğim powerin ,cpu beslemesi bi 8 bi 4 pin. Bu powerdede bunlar var.Çoğu powerde şu an bu besleme kabloları yok.

Anakartı çok uygun aşamalı güç devresine sahip bi anakart  yaptım. Msı z390A yı biraz daha inceledim.MSI  üzerinde bi 8 bi 6 pinlik cpu beslemesi var. Senin halledebileceğin kolay şeyler değil.Ayrıca güç aşamasıda ,gaming X ten aşağıda.

Yukarda yazdığım iki husus bariz,önemliydi.

Monitör,bildik,denenmiş marka.

Kasa bi bak,zevkine pek karışmam.

Anakrtı biraz daha pahalı seçmemize rağmen, toplamda 500 Tl ucuza düşürebildim. :)

Ah,bi 8700'e, seni ikna edebilseydim , hiç bunlarla uğraşmadan,ucuz anakart,normal bi power,düşük güç tüketimi,hava soğutma,toplamda daha düşük bütçe, vs.vs. :D

İlla yeni teknoloji istendi mi,bi şeyler ilave oluyor bi şeylerin üzerine. :cool:

1d12d083c93.png

Acele etme,önce bi iyice bak. :)

KS

Sercihan Yıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
9700k gibi yüksek watt harcayan ve 2070 e. kartı ile poweri 650 watt yapmamız lazım. Önerdiğim powerin ,cpu beslemesi bi 8 bi 4 pin. Bu powerdede bunlar var.Çoğu powerde şu an bu besleme kabloları yok.

Anakartı çok uygun aşamalı güç devresine sahip bi anakart  yaptım. Msı z390A yı biraz daha inceledim.MSI  üzerinde bi 8 bi 6 pinlik cpu beslemesi var. Senin halledebileceğin kolay şeyler değil.Ayrıca güç aşamasıda ,gaming X ten aşağıda.

Yukarda yazdığım iki husus bariz,önemliydi.

Monitör,bildik,denenmiş marka.

Kasa bi bak,zevkine pek karışmam.

Anakrtı biraz daha pahalı seçmemize rağmen, toplamda 500 Tl ucuza düşürebildim. :)

Ah,bi 8700'e, seni ikna edebilseydim , hiç bunlarla uğraşmadan,ucuz anakart,normal bi power,düşük güç tüketimi,hava soğutma,toplamda daha düşük bütçe, vs.vs. :D

İlla yeni teknoloji istendi mi,bi şeyler ilave oluyor bi şeylerin üzerine. :cool:

1d12d083c93.png

Acele etme,önce bi iyice bak. :)

ben yine bi çalışma yaptım ::) sizin önerdiğiniz ana kart benim yazdığım ana karttan daha mı iyi ben pek anlamıyorum. birde 650 w power yeterlımıdır bu sisteme ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Senin yazdığın MSI anakartı, zaten ilk mesajlarda ben yazmıştım. :)8700 alırsın diye.

Ledler yine ışıklandırılmış. Zevk meselesi. Kasa değişmiş. Zevk meselesi. Soğutucuda ona keza. :cool:
 Monitörü iyice bi araştır,bence. Gerisine karışmıyorum artık.

Tamam sayılır.

KS

Sercihan Yıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Senin yazdığın MSI anakartı, zaten ilk mesajlarda ben yazmıştım. :)8700 alırsın diye.

Ledler yine ışıklandırılmış. Zevk meselesi. Kasa değişmiş. Zevk meselesi. Soğutucuda ona keza. :cool:
 Monitörü iyice bi araştır,bence. Gerisine karışmıyorum artık.

Tamam sayılır.

hocam bu şekilde alıcam. ben biraz ışıklı falan istiyorum ondan ::) monitör iyi araştırdım. onun haricinde herşey uyumlumudur sistem iyimi değermi son karar ve sipariş artık :)

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Hayır,yarım saattir powerlere bakıyorum sinerji de. Yazdığım powerinde sadece 8 pin cpu beslemesi varmış. Bize lazım olan bi tane 8 pin bi tane de 4 pin olacak şekilde ,toplam 2 tane çıkışı olan bi power. Yoksa adaptör,kablo ,şu bu arayacağız.
Sinerjide böyle bi powr bulamadım. 700-800 tl civarı olanlarada zaten bakmadım. Düşünüyorum şu an.
BU yeni nesil ankartların fazla cpu besleme girişleri genelleşti gibi. Hadi 4 pini boş geçelim diyeceğim,overclock için düşünelim. Fakat 9700K gibi yüksek watt harcayan bi işlemci de ,beni düşündürüyor açıkçası.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri