Max 1500 TL'ye Anakart Tavsiyesi? (Mayıs 2022)

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Kafamda olan Anakart bu:

Screenshot_1.png

Buna denk veya benzer Anakart öneriniz var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,034
KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Buna da bakabilirsiniz
Bakayım.
Daha yeni daha güncel ve daha güçlü bir anakart. R3 3100 ü destekliyor ama BIOS güncellemesi yapmalısınız.
Yaparım o problem değil. Tavsiyeler için teşekkürler, değerlendirme yapacağım.

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
https://www.epey.com/anakart/karsil...us-prime-b550m-a_asus-tuf-gaming-b450m-pro-s/ karşılaştırmada tuf gaming daha önde gibi. Bana tam olarak farkı söyler misiniz?
Dostum. Senin bahsettiğin anakart B450 serisinin tepe seviyelerinde yer alıyor bunu kabul ediyorum ama en basitinden B550 anakartta PCIe 4.0 desteği var B450 de yok. İleride upgrade için daha şanslı oluyorsunuz. PCIe 4.0 M2 SSD ler, ekran kartları vs takabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önerilen 2 anakartta güzel. PCIe 4.0 ve daha üst yonga için tercih edilir B550. ASUS üründen yana tercih yapın derim ama yer yer aynı B550M-A anakartın WiFi versiyonu bütçenize iniyor. Eğer aceleniz yoksa dolarda bir yerinde durursa 1 hafta kadar 19 mayıs günü belki indirimler olabilir. Bekleyip beklememek size kalmış bu arada sadece durumu söyledim.

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Önerilen 2 anakartta güzel. PCIe 4.0 ve daha üst yonga için tercih edilir B550. ASUS üründen yana tercih yapın derim ama yer yer aynı B550M-A anakartın WiFi versiyonu bütçenize iniyor. Eğer aceleniz yoksa dolarda bir yerinde durursa 1 hafta kadar 19 mayıs günü belki indirimler olabilir. Bekleyip beklememek size kalmış bu arada sadece durumu söyledim.
Yakın zamanda alma gibi bir planım yok sadece seçim ve tercih yapıyorum. Dediğiniz ürüne baktım ve indirime girme durumunda tercih edebilirim. Teşekkürler tavsiye için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri