Max 23K Bütçeye Laptop Tavsiyesine İhtiyacım Var (Mayıs 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrebayur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, laptop almam gerekiyor, Excalibur ve Monster fiyatları çok uygun. Ama herkes alma o bilgisayarları diyor; Kalitesiz başın ağrır diyorlar. Ne yapayım bilmiyorum. 3d çalışacağım, video grafik tasarım yapıyorum, arada da dinlenmek için oyun oynayıp yayın açacağım. Tavsiyeniz varmı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

emrebayur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
23 Bin falan lenovo vardı legion 5 yetişemedim ... excalibur ve monster için kötü dediler msi ve dell baya iyi dediler param yetmez onların güncel modellerine

KS

emrebayur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
laptopta oyunda yayın açılması sorun yaratır mı

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
8gb ram eklerseniz güzel olur

KS

emrebayur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim acer nasıl bir marka ? monster ve excalibur o kadar kötü markalar mı? herkes birşey diyor anlamadım

KS

emrebayur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim yakın zamanda indirim olur mu acaba diye düşünüyorum beklesem mi diye çünkü geçen legion 5 vardı çok uygun fiyata kaçırdım bayramda bitmişti çok üzüldüm

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
Teşekkür ederim yakın zamanda indirim olur mu acaba diye düşünüyorum beklesem mi diye çünkü geçen legion 5 vardı çok uygun fiyata kaçırdım bayramda bitmişti çok üzüldüm
Vallahi açıkçası ben beklemenizi hiç önermem. Dolar arttığı için pek çok şeye zam gelmeye başladı. Daha da zamlanmadan alın bence.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
8gb ram eklerseniz güzel olur
Sondaki ACER model oldukça iyi bir cihaz tercih edilebilir. 95W 3060 GPU birimi barındırıyor.

emrebayur01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kusura bakmayın geç yazdım giriş yapamadım yeni hesap açmak zorunda kaldım şifre yenileme bir türlü gelmedi sorun var sanırım teşekkür ederim ama 3060 95 w kötü diyorlar 135 w olanlar daha iyi dediler ama o modelleri bulamadım farkları nedir bilgim yok

emrebayur01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
max performans ile arasında nasıl br fark var onu tam bilmiyorum aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri