Öneri Mekanik Klavye Önerisi

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Kaliteli Mekanik Klavye Arıyorum Full Siyah Blue Veya red Switch Olsun Rbg Leri Şık Apex Tkl3 Tip açısından hoşuma gitti o yüzden tipi ona benziyebilir bilek deteği olursa hoş olur bütçeyi 1000tl ye kadar zorluyabilirim daha fazla aşmasın lütfen kampanyada ürün olur farketmez farkli renkte tuş istmeiyorum düz siyah veya beyaz ama beyaz bulunmasi zor tavsiyelerinizi bekliyorum ufak bişeyde olmazsa sevinriim orta boy veya büyük olsun gamer klavye

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bu bütçede o istekleriniz biraz zor. Bilek desteği yok ama aşağıda ki klavye güzeldir alınabilir.

Bu da kullanıcı incelemesi;

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Bu bütçede o istekleriniz biraz zor. Bilek desteği yok ama aşağıda ki klavye güzeldir alınabilir.

Bu da kullanıcı incelemesi;

Hocam cidden guzele benzio kotu yanlarida var ama buyuk ihtimal kaliteli ise bunu alabilirim yeni bi konu acicam ve degisen fikirlerimi yazicam sorun olmaz umarim onada bakarsaniz sevinirim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Aslında tekrar tekrar konu açmak yerine açtığınız bir konu üzerinden ilerleseniz daha iyi olur.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yurtdışı sorun olmazssa ali express üzerinden royal kludge rk61 yurtiçi olsun diyorsanız redragonlara bakabilirsiniz ama rk61 önerimdir

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Yurtdışı sorun olmazssa ali express üzerinden royal kludge rk61 yurtiçi olsun diyorsanız redragonlara bakabilirsiniz ama rk61 önerimdir
Gocam bakim bi ama tr olsa daha iyi olur

Haklisiniz ama geç gordüm umarım sorun olmaz
Aslında tekrar tekrar konu açmak yerine açtığınız bir konu üzerinden ilerleseniz daha iyi olur.
Ç

Konuyu kapadilar buraya yazim o yüzden

Kaliteli Mekanik Klavye Arıyorum Full Siyah Blue Veya red Switch Olsun Rbg Leri Şık Apex Tkl3 Tip açısından hoşuma gitti o yüzden tipi ona benziyebilir bilek deteği olursa hoş olur bütçeyi 1000tl ye kadar zorluyabilirim daha fazla aşmasın lütfen kampanyada ürün olur farketmez farkli renkte tuş istmeiyorum düz siyah veya beyaz ama beyaz bulunmasi zor tavsiyelerinizi bekliyorum ufak bişeyde olmazsa sevinriim orta boy veya büyük olsun gamer klavye
Tekrar Konu Açtım Sildiler Buraya Yazıcam Özür Dilerim Hemen Istediklerimi Yazip Gidicem umarim Öneriniz Olur

Butçe Maks 1000 Aşmazsa Sevinirim

Kırmızı switch ama zor durumda kalirsak mavide Olur

Multimedya Tuşları Olursa Güzel Olur

Siyah şık bi tasarım ve rbg farklı renk tuşları sevmiyorum düz siyah ve rbg li olsun lütfen

Mekanik olsun hisli veya membran değil

Bilek desteğide olursa güzel olur

Bana sorun çıkarmicak bi öneriniz varsa lütfen yazın tipi benim için çok önemli bi arkadaş vata yı önerdi ona bakacağım üst tarafini sevmedim tek

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Gocam bakim bi ama tr olsa daha iyi olur

Haklisiniz ama geç gordüm umarım sorun olmaz

Ç

Konuyu kapadilar buraya yazim o yüzden

Tekrar Konu Açtım Sildiler Buraya Yazıcam Özür Dilerim Hemen Istediklerimi Yazip Gidicem umarim Öneriniz Olur

Butçe Maks 1000 Aşmazsa Sevinirim

Kırmızı switch ama zor durumda kalirsak mavide Olur

Multimedya Tuşları Olursa Güzel Olur

Siyah şık bi tasarım ve rbg farklı renk tuşları sevmiyorum düz siyah ve rbg li olsun lütfen

Mekanik olsun hisli veya membran değil

Bilek desteğide olursa güzel olur

Bana sorun çıkarmicak bi öneriniz varsa lütfen yazın tipi benim için çok önemli bi arkadaş vata yı önerdi ona bakacağım üst tarafini sevmedim tek
Redragon k552 bakabilirsiniz

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139

Multimedya tuşu olsun dersen buna bakabilirsin https://www.sinerji.gen.tr/redragon...g-klavye-p-37289?utm_campaign=akakce&v=1.23.6

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43

Multimedya tuşu olsun dersen buna bakabilirsin https://www.sinerji.gen.tr/redragon...g-klavye-p-37289?utm_campaign=akakce&v=1.23.6
Hicam k568r veya indrah veya vata bunlardan birini secicem gibi duruyor blue switch almak zorundayim sanirsam yoksa adam akilli modwl bulunmuyo

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Hocam bime normalde 700 800 lira olan HP Pavilion 800 klavyesi 400 liraya düstü

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
hocam sonunda buldum yarın alıcam son karar zamanı sanırsam gamebooster firestorm veya redragon vata alcam ikisininde kendi özellikleri var ve firestorm alırsam siyahmı alsam beyazmı die düşünüyorum ve n11 50 tl indirim kupınu ilede 650 tl ye glorıus model ı alcam gibi duruyo firestorm beyaz ve glorıus beyaz kombolasam guzel olabılır sızce napim red switc beyaz fire storm piyasa degeri 1200 tl ve üstü suan indirimde 990 alayımmı sizce ve 650 tl edermi glorıus mouse cok yazdım gene k.b

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
hocam sonunda buldum yarın alıcam son karar zamanı sanırsam gamebooster firestorm veya redragon vata alcam ikisininde kendi özellikleri var ve firestorm alırsam siyahmı alsam beyazmı die düşünüyorum ve n11 50 tl indirim kupınu ilede 650 tl ye glorıus model ı alcam gibi duruyo firestorm beyaz ve glorıus beyaz kombolasam guzel olabılır sızce napim red switc beyaz fire storm piyasa degeri 1200 tl ve üstü suan indirimde 990 alayımmı sizce ve 650 tl edermi glorıus mouse cok yazdım gene k.b
Hayırlı olsun, Kardeşim güle güle kullan. :D

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Hayırlı olsun, Kardeşim güle güle kullan. :D
Eyw yarın sipariş esicem sizce hangisini alim hocam gamebooster firestorm mu yoksa redragon vata mı bide glorious kodel I Alını rdemi 650 ye

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Evet onu veya gamebooster fire storm alicam
@ZULTİA
Hiç düşünmeden '' Redragon K580 VATA '' alabilirsin hocam.

Lakin sana bir önerim olacak siparişi yarın verirsen, Cumartesi belki ulaşır eline veya şubede beklete bilirler Pazartesi - Salı günü elinde olur en geç kargon yapman gereken bir husus var. Kardeşim kargon kapına gelince;

Kargocuyu beklet 1-2 dakika gözünün önünde aç kargoyu '' Kirik , Çizik , Kabloda ezilme var mi? '' V.B şeylere iyicene bak baktın sorun yok teslim alırsın sana bunu söyleme sebebim kargocu gittikten sonra açarsan kargoyu çizik veya kirik olursa klavye iade edilmesi senin için zorlaşır müşteri hizmetlerini arayıp oradan başka birime aktarıp iade kodu verip onu tekrardan şubeye götürmen lazım uzun iş yanı.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
@ZULTİA
Hiç düşünmeden '' Redragon K580 VATA '' alabilirsin hocam.

Lakin sana bir önerim olacak siparişi yarın verirsen, Cumartesi belki ulaşır eline veya şubede beklete bilirler Pazartesi - Salı günü elinde olur en geç kargon yapman gereken bir husus var. Kardeşim kargon kapına gelince;

Kargocuyu beklet 1-2 dakika gözünün önünde aç kargoyu '' Kirik , Çizik , Kabloda ezilme var mi? '' V.B şeylere iyicene bak baktın sorun yok teslim alırsın sana bunu söyleme sebebim kargocu gittikten sonra açarsan kargoyu çizik veya kirik olursa klavye iade edilmesi senin için zorlaşır müşteri hizmetlerini arayıp oradan başka birime aktarıp iade kodu verip onu tekrardan şubeye götürmen lazım uzun iş yanı.
Eyw hocam yani aklım çoğunlukla fire storm da ama çok kötü yorumlar gördüm gerçi benim sistem amd başta amd alma diyende rezil diyende çoktu ama ben menunum bu klavyede hoşuma gitti belki vata yerine bunu tercih ederim çünki hem aynı modelin siyahını 3 4 gün önce arkadaşım aldı ve memnun hemde beyaz mouse da alıp guzel bi klavye mouse cekebilirim sizce ne yapayim alinirmi beni 1 2 sene gotururmu vata da guzel ama hem blue switch hemde bi kac hoş olmayan yani var tabiki fire storm unda var ama bilemiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri