asus rogMarkaya/modele göre değişir. Sorun olmaz ama bazı anakartların ATX sürümünde 2. GPU ve M2 SSD desteği bulunurken Micro ATX sürümünde bunlar bulunmayabiliyor.
Model ?asus rog
zaten 1 tane var herlade lga 1700 için kaybettim linkiniModel ?
LGA1700 İçin bir sürü modeli var. Bu modelin de ATX hâli bulunmuyor , ben göremedim.zaten 1 tane var herlade lga 1700 için kaybettim linkini
![]()
Asus ROG Strix B760-G Gaming WiFi D4 LGA 1700 Soket Anakart
Asus ROG Strix B760-G Gaming WiFi D4 LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bende öyle dedim zaten bunu almak mı yoksa https://www.epey.com/anakart/asus-rog-strix-b660-a-gaming-wifi-d4.htmlLGA1700 İçin bir sürü modeli var. Bu modelin de ATX hâli bulunmuyor , ben göremedim.
İşte demek istediğiniz tek mesajda güzelce anlatsanız teker teker sormama gerek kalmayacakbende öyle dedim zaten bunu almak mı yoksa https://www.epey.com/anakart/asus-rog-strix-b660-a-gaming-wifi-d4.html
hocam ben rog serisinden ilerlemeyei düşnüyorumİşte demek istediğiniz tek mesajda güzelce anlatsanız teker teker sormama gerek kalmayacak
Bu iki anakart arasında B660-A modelinde 3 adet M2 desteği var , diğerinde 2 adet. Onun dışında her şey aynı. Aynı anakartın güncellenmiş hâli gibi. Wifi bandı olarak B760 önde gözüküyor ama 700TL ye değmez. B660 Olan daha mantıklı olur.
Ama benim önerim Z690-P almanız. Özellik olarak aynı sayılırlar ama Z serisi olması hem daha iyi VRM hem de OC desteği olmasıyla öne çıkar.
![]()
Asus Prime Z690-P WIFI D4 Intel Z690 5333 MHz (OC) DDR4 Soket 1700 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime Z690-P WIFI D4 Intel Z690 5333 MHz (OC) DDR4 Soket 1700 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
K serisi işlemci alacaksanız Z serisi anakart öneririm. K Serisi işlemci B660 anakart almak bir tık saçma olabilir ama yine de siz bilirsiniz.hocam ben rog serisinden ilerlemeyei düşnüyorum
z serisi üst seviye biliyorum ama fiyat çok artıyor ve k serisi almayı düşünmüyorumK serisi işlemci alacaksanız Z serisi anakart öneririm. K Serisi işlemci B660 anakart almak bir tık saçma olabilir ama yine de siz bilirsiniz.