Ama istediğim böyle bir fotoğraf değil hem turbosu sonradan takılmış supralar gibi farlardan gözükecek. İstediğimi de yapamadı zaten.Farklı bir Discord ile deneyin
![]()
Ama istediğim böyle bir fotoğraf değil hem turbosu sonradan takılmış supralar gibi farlardan gözükecek. İstediğimi de yapamadı zaten.Farklı bir Discord ile deneyin
![]()
İlk 2 ev mükemmel o evlerde yaşamak isterdim. Özellikle 2. ev hoşuma gitti.Eklemek istiyorum baya bağımlılık yaptı manzara ve ev resimlerinde aklımdakine tıpatıp uyuyor üyelik bitince yeni hesaptan girince oluyor numaralı falan olmasına gerek yok baştakileri walpaper yapmayı düşünüyorum umarım çözünürlüğü ayarlayabilmişimdir.
Tr ekonomisi gibi güçlü bir ekonomide bile bu çok zor gjdknfjfmİlk 2 ev mükemmel o evlerde yaşamak isterdim. Özellikle 2. ev hoşuma gitti.
Taner hocayla ilgili birşeyler yapmak istedim fakat bunlar istediğim gibi olmadı baştaki adam Taner hocaymış @OceanLaB diğer resimlerde de Taner hoca yani PC oluşturuyor bunlar maalesef çöp oldu.
Hocam yolda giderken kuşları doom eternal oynuyormuş da düşmanlarmış gibi görüyor musunuz ?Canın sağ olsun gidişat güzel en azından. İkinci sahneyi doom eternaldaki kule kapısına benzettim![]()
Aklıma gelince hayyellerim bile değer kaybediyorTr ekonomisi gibi güçlü bir ekonomide bile bu çok zor gjdknfjfm
Atmosfer çok iyi.Çok sarıyor hocam pek istediğim gibi olmadı ama idare eder.
KatılıyorumAtmosfer çok iyi.
Unutuldu sanıyordum. Güzel olmuş.Spider-Man themed coca-cola
Tekrar sardım.
wanda. ile tony satar abim çok iyiler
Elizabeth'i benzetemiyor bir türlü.wanda. ile tony satar abim çok iyiler
gerçek insan yüzünden esinlenmesi veya kopyalaması yasak zaten çizgi romana göre yapmış olabilirElizabeth'i benzetemiyor bir türlü.