İlk defa duydum ama biraz baktım gelmeden önce falan arıyorlarmış getirecekleri saati seçebiliyormuşsunuz gibi bir şey belirtilmiş.benimki nugün boltkargo diye bir kargoya verilmiş sorun çıkar mı bu firmada
kargo takip yapıcam fakat çıkmıyor yanlış kod diyor itopyayı araadım araca yüklenince bakabilirsniiz diyor sıkıntı çıkmasında geç olsunİlk defa duydum ama biraz baktım gelmeden önce falan arıyorlarmış getirecekleri saati seçebiliyormuşsunuz gibi bir şey belirtilmiş.
İtopyanin sitesinde ne yazıyor peki sipariş fatiralandiriliyor mu yazıyorkargo takip yapıcam fakat çıkmıyor yanlış kod diyor itopyayı araadım araca yüklenince bakabilirsniiz diyor sıkıntı çıkmasında geç olsun
Daha yüklenmediyse takip edemezsiniz doğru demişler.kargo takip yapıcam fakat çıkmıyor yanlış kod diyor itopyayı araadım araca yüklenince bakabilirsniiz diyor sıkıntı çıkmasında geç olsun
bazılarına kargoya verildi demeden gelmiş ondan bi aradım bakalım bugün gelirse sürpriz olmazDaha yüklenmediyse takip edemezsiniz doğru demişler.
Bilmiyorum. Aslında kargoya verildi demeden gelmesi çok kötü bir hareket. Belki evde değil işi var gücü var , tekrar şubeye gitmekle mi uğraşacak.bazılarına kargoya verildi demeden gelmiş ondan bi aradım bakalım bugün gelirse sürpriz olmaz
Bence de. Mesela dün geldi hala faturalanıyor yazıyor. Fatura çıkmıyor site üzerinde.Bilmiyorum. Aslında kargoya verildi demeden gelmesi çok kötü bir hareket. Belki evde değil işi var gücü var , tekrar şubeye gitmekle mi uğraşacak.
katılıyorum kralBilmiyorum. Aslında kargoya verildi demeden gelmesi çok kötü bir hareket. Belki evde değil işi var gücü var , tekrar şubeye gitmekle mi uğraşacak.
Belki de haberleri bile yoktur. İşini tamamen doğru düzgün yapan bir yer bulmak zor.Bence de. Mesela dün geldi hala faturalanıyor yazıyor. Fatura çıkmıyor site üzerinde.
Saçmalık valla bir bakmisij kargocu gelmişBelki de haberleri bile yoktur. İşini tamamen doğru düzgün yapan bir yer bulmak zor.
Kolay gelsin kargo bile var.İlk defa duydum ama biraz baktım gelmeden önce falan arıyorlarmış getirecekleri saati seçebiliyormuşsunuz gibi bir şey belirtilmiş.
Reis sana kargo mesajı felan bir şey gelmiş miydiBence de. Mesela dün geldi hala faturalanıyor yazıyor. Fatura çıkmıyor site üzerinde.
o gene biraz daha yaygıdna bolt kargo yeni duydum bendeK
Kolay gelsin kargo bile var.
Bende ikisini ilk defa duydum.o gene biraz daha yaygıdna bolt kargo yeni duydum bende
Hocam sabah sadece dağıtıma çıktı mesajı geldi.Reis sana kargo mesajı felan bir şey gelmiş miydi
Ya o dağıtıma çıktı mesajı çok güzel birşey değil mi ya ?Hocam sabah sadece dağıtıma çıktı mesajı geldi.
Bende kargo firması açacağım bisiklet ile 5 dolarlık servetle başlayacağım. Geldik yoktunuz markamın adı.K
Kolay gelsin kargo bile var.
Saçmalık ama yine de kargo geliyor. Ben değişim talebi oluşturdum pazartesi günü adresimden gelip alacaklardı bugün oldu arayan yok soran yok.Saçmalık valla bir bakmisij kargocu gelmiş