Monitör siyah ekran olup eski haline dönüyor

juviska

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
pc hocası hero sistemi aldım rx 6700 ekran kartım var ve oyun oynarken monitör siyah oluyor bir kaç saniye sonra geri geliyor ama bazen gidiyor gelmiyor bilgisayarı kapatıp açıyorum monitörün hertz 1 oluyor ve driver siliniyor yardıma ihtiyacım var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bir çok şey olabilir. Kartta belki sorun olabilir. Driver ile alakalı sorun olabilir sürümde bir hata vardır. Driver silinmesi de sürücüyü kurup kendiniz DDU ile kaldırmayı deneyin sonra tekrar kurunca belki işe yarayabilir. Eğer sistemi yeni aldıysanız PC Kolik ile görüşün uğraşmayın derim o kadar para verdiğiniz sistemin hataları ile uğraşmak zorunda değilsiniz.

KS

juviska

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bir çok şey olabilir. Kartta belki sorun olabilir. Driver ile alakalı sorun olabilir sürümde bir hata vardır. Driver silinmesi de sürücüyü kurup kendiniz DDU ile kaldırmayı deneyin sonra tekrar kurunca belki işe yarayabilir. Eğer sistemi yeni aldıysanız PC Kolik ile görüşün uğraşmayın derim o kadar para verdiğiniz sistemin hataları ile uğraşmak zorunda değilsiniz.
teşekkürler

KS

juviska

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ne yaptın tekrar gönderdin mi yoksa düzeldi mi
viewsonic ile konuştum monitörün cozunurluk ve tazeleme hızı ile oynadığın oyunun ayarları aynı olmalıymış ben de windowstan bir ayar kapadim ve artık çok daha nadir gidiyor ama hala arada gidiyor tabii

Kawun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hangi ayar bendde yaklasik 3 haftadir fln ayni pc yi kullaniyorum 2 kere yasadim ayni sorunu

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
viewsonic ile konuştum monitörün cozunurluk ve tazeleme hızı ile oynadığın oyunun ayarları aynı olmalıymış ben de windowstan bir ayar kapadim ve artık çok daha nadir gidiyor ama hala arada gidiyor tabii
Aynen hangi ayarları yaptığını detaylı anlatabilirsen iyi olur bendede aynı sorun var eğer eğer yardımcı olursan sevinirim

EnesGultekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pc Hero satın alan çoğu kişi aynı problemi yaşıyor sanırım hatayı araştırırken aynı şekilde alınan hatalarıj ortak yönü hep bu sistemde + viewsonic kullanan kullanıcılarda var tesadüf mü bilmiyorum. Sorunu çözbilen veya pckolik ile çözebilen var mı ?

KS

juviska

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Aynen hangi ayarları yaptığını detaylı anlatabilirsen iyi olur bendede aynı sorun var eğer eğer yardımcı olursan sevinirim
mesajınızı gördüm ve unutmuşum çok geç cevap verdiğim için özür dilerim windows ayarlarından ekrana girin sonra gelişmiş ölçeklendirme ayarları var ona girin oradan da uygulamalar için ölçeklendirmeyi düzelt seçeneğini kapatın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri