pc hocası hero sistemi aldım rx 6700 ekran kartım var ve oyun oynarken monitör siyah oluyor bir kaç saniye sonra geri geliyor ama bazen gidiyor gelmiyor bilgisayarı kapatıp açıyorum monitörün hertz 1 oluyor ve driver siliniyor yardıma ihtiyacım var
teşekkürlerBir çok şey olabilir. Kartta belki sorun olabilir. Driver ile alakalı sorun olabilir sürümde bir hata vardır. Driver silinmesi de sürücüyü kurup kendiniz DDU ile kaldırmayı deneyin sonra tekrar kurunca belki işe yarayabilir. Eğer sistemi yeni aldıysanız PC Kolik ile görüşün uğraşmayın derim o kadar para verdiğiniz sistemin hataları ile uğraşmak zorunda değilsiniz.
ne yaptın tekrar gönderdin mi yoksa düzeldimiteşekkürler
viewsonic ile konuştum monitörün cozunurluk ve tazeleme hızı ile oynadığın oyunun ayarları aynı olmalıymış ben de windowstan bir ayar kapadim ve artık çok daha nadir gidiyor ama hala arada gidiyor tabiine yaptın tekrar gönderdin mi yoksa düzeldi mi
Aynen hangi ayarları yaptığını detaylı anlatabilirsen iyi olur bendede aynı sorun var eğer eğer yardımcı olursan sevinirimviewsonic ile konuştum monitörün cozunurluk ve tazeleme hızı ile oynadığın oyunun ayarları aynı olmalıymış ben de windowstan bir ayar kapadim ve artık çok daha nadir gidiyor ama hala arada gidiyor tabii
mesajınızı gördüm ve unutmuşum çok geç cevap verdiğim için özür dilerim windows ayarlarından ekrana girin sonra gelişmiş ölçeklendirme ayarları var ona girin oradan da uygulamalar için ölçeklendirmeyi düzelt seçeneğini kapatınAynen hangi ayarları yaptığını detaylı anlatabilirsen iyi olur bendede aynı sorun var eğer eğer yardımcı olursan sevinirim