Selam Arkadaşlar,
İki monitör arasındayım 4k bakıyordum lakin 32 inç altı sağlam bir 4k monitör bulamadım bugün araştırıken philips in monitörüne denk geldim içeriği bayağı dolu güzel 27inç 4k tam isteğim gibi tek sıkıntı 144hz olayı
işin özü tüm monitörleri inceledim araştırdım desem yeridir ve şuan aklımda bu iki monitör var ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz
teşekkürler
sistemim :
13900k + z790 + rtx 3080 (4080 veya 5000 serisi ekran kartına yükseltme yapılacak 1-2 seneye )
BEST MONİTÖR :
www.itopya.com
1--
www.itopya.com
2--
www.gaming.gen.tr
NOT:
4k baktığım fakat hem fiyat artışı hem 32 inç açısından vazgeçtiğim diğer monitör buydu
www.gaming.gen.tr
İki monitör arasındayım 4k bakıyordum lakin 32 inç altı sağlam bir 4k monitör bulamadım bugün araştırıken philips in monitörüne denk geldim içeriği bayağı dolu güzel 27inç 4k tam isteğim gibi tek sıkıntı 144hz olayı
işin özü tüm monitörleri inceledim araştırdım desem yeridir ve şuan aklımda bu iki monitör var ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz
teşekkürler
sistemim :
13900k + z790 + rtx 3080 (4080 veya 5000 serisi ekran kartına yükseltme yapılacak 1-2 seneye )
BEST MONİTÖR :

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

1--

2--

ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. TUF Gaming VG27AQML1A QHD monitör…

NOT:
4k baktığım fakat hem fiyat artışı hem 32 inç açısından vazgeçtiğim diğer monitör buydu

Dell G3223Q 32 inç 144Hz 1ms 4K UHD FreeSync Premium Pro Fast IPS HDR600 Gaming Monitör
VESA DisplayHDR 600 ve DCI-P3 %95 geniş renk yelpazesi ile oyunculara canlı ve gerçekçi grafikler sunar.

Moderatörün son düzenlenenleri: