- Tepki
- 4,954
Ben amoled rog alması taraftariyimTuf olan Dell den daha iyi. Üstte Porsche design attım onada bakabilirsin.
Serilik.
Ben amoled rog alması taraftariyimTuf olan Dell den daha iyi. Üstte Porsche design attım onada bakabilirsin.
Serilik.
Bende öyleyim. 2k seçenekleri söyledim.Ben amoled rog alması taraftariyim
Çok güzel monitör hayırlı olsun şimdiden hayalimdeki monitör denebilirArdakaşlar bu monitörde karar kılınmıştır tekrardan 2k 4k monitörleri gezdim dolaştım bu seviye de bir ürün yok 10-25 bin arası her monitörde bir eksik bir kusur var kullanıcılarından alınan yorumlarda da aynı şekil o yüzden bir kere alıyoruz iyisini alayım diyor konuyu kapatıyorum şuan alamayacağım tabi umarım 42 bini filan geçmez hayırlısı.
![]()
Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 38.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com