Kasa tv de goruntu sagliyor muArkadaşlar bugun yeni eve taşındık pcyi taktım boyleydi ama hiçbir hasar, darbe izi vs. yok nasıl olmuş aklım almıyor tamir edebilir miyim bunu
Hocam fotografı koymayı unutmuşum çok pardonKasa tv de goruntu sagliyor mu
Tvdede aynisi oluyorsa sorun kartda olabilir
Hocam tvde deneme şansım yokta fotograftaki dikey çizgiler yukarı assagi gidiyor surekli ekran kartindan olabilir mi ?Tvdede aynisi oluyorsa sorun kartda olabilir
İç ekran...
Soracam tamirciyeG.O çöp olmuş.
Ic ekran yapilmasi cok masrafli diye biliyorun
Soracam tamirciye
Bunun tamiri monitör parasına gelir ne yazıkki. Geçmiş olsun. Sol köşeden çatlamış gibi.
Belki bi umut kucuk biseydir hocamIc ekran yapilmasi cok masrafli diye biliyorun
Disardan hicbir hasar yok hocam 100% eminim icerden de ne zaman aldı aklım almıyorBunun tamiri monitör parasına gelir ne yazıkki. Geçmiş olsun. Sol köşeden çatlamış gibi.
Ekran darbe almadiysa ekran kartından da olabilir bir arkadastada aynı problem vardı başka ekranla denemiştik aynı çizgiler çıktı fakat bizde sadece PC yinilk actigimizda bios ekranında çıkıyordu sonra duzeliyodu yani kullanımda veya masaüstünde falan yoktu bu sorun senin sanki ekran iç panelde gibi görünüyorHocam tvde deneme şansım yokta fotograftaki dikey çizgiler yukarı assagi gidiyor surekli ekran kartindan olabilir mi ?
Altta darbe izi var ama darbe olmadı ya![]()
Hocam seninki ic panel gibi ya darbe gozukmeyebilirBelki bi umut kucuk biseydir hocam
Disardan hicbir hasar yok hocam 100% eminim icerden de ne zaman aldı aklım almıyor
Hocam monitorü fişe takınca çıkan asus yazisida boyle cizgili cikio yani sorun ekrandaEkran darbe almadiysa ekran kartından da olabilir bir arkadastada aynı problem vardı başka ekranla denemiştik aynı çizgiler çıktı fakat bizde sadece PC yinilk actigimizda bios ekranında çıkıyordu sonra duzeliyodu yani kullanımda veya masaüstünde falan yoktu bu sorun senin sanki ekran iç panelde gibi görünüyor
Va panel hocamHocam seninki ic panel gibi ya darbe gozukmeyebilir
Yani iç panel gitmiş, onu çıkarıp değiştirince zaten elde boş kasa kalıyor. Yénisi ile aynı paraya gelir, panelini bulamazsın zaten büyük ihtimal. Kırığı tamir etmek çok zor onu yapanı bulman zor.Belki bi umut kucuk biseydir hocam
Disardan hicbir hasar yok hocam 100% eminim icerden de ne zaman aldı aklım almıyor
Darbe gibi ama hic iz yokekran kırık değilse cof arızası
Yani iç panel gitmiş, onu çıkarıp değiştirince zaten elde boş kasa kalıyor. Yénisi ile aynı paraya gelir, panelini bulamazsın zaten büyük ihtimal. Kırığı tamir etmek çok zor onu yapanı bulman zor.![]()
Anladım o zmn pivotlu ips panel monitör önerisi isteyeceğimTamirle falan uğraşma zaten randımanlı olmaz değmez yani
Ekran kartını çıkartıp calistirsaniza monitör ü hdmı ile bağlayıpDarbe gibi ama hic iz yok
Anladım o zmn pivotlu ips panel monitör önerisi isteyeceğim![]()
Darbe gibi ama hic iz yok
Anladım o zmn pivotlu ips panel monitör önerisi isteyeceğim![]()