Monitorüm Bir Anda Bozuldu

KS

hamzatr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba, eğer monitörünüzün garantisi varsa herhangi kırık ezik çizik darbe yoksa, taşırken hasar almadığına eminseniz, ve ekrandaki çizgiler yatay dikey komple oluşuyorsa ekranda, yani sabit bir yerde belirmiyorsa panel arızasıdır ve kullanıcı hatası olarak geçmez. Bu gün 50 inç toshiba tv im için servis geldi, duvarda duran tv im film izlerken birden böyle komple çizgi olmuştu, servis personelleri zaten belli yerde sabit olsa kullanıcı hatası aranır, ama sizde komple çizgiler baştan aşağı olduğu için kullanıcı hatası olmadığı belli oluyor. Bu yüzden paneli komple ekran olarak, baştan değiştirip Tv nizi ücretsiz size geri getireceğiz dediler. Sizde de durum böyleyse garanti varsa servise verin, düzgün bir servisse darbeye, ezmeye dayalı bir durum yoksa ücretsiz değişim sağlarlar.
Hocam garantisi yok maalesef yenisini aldım ikinci el adam yarin getircek

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam garantisi yok maalesef yenisini aldım ikinci el adam yarin getircek
Anladım garanti yoksa panel demek astarı yüzünden pahalıya gelmek demek, sağlık olsun, ama siz onu atıp kırıp zarar vermeyin, belki de cof arızasıdır kimisi panele bağlı cof lardan arıza yapabiliyor. Eğer öyleyse hangi cof arızalıysa, para bandı ile cof un küçük bir bölümünü bantlayıp deniyor ve düzelebiliyor, araştırmak lazım.

KS

hamzatr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bu arada sistemin neydi?
Gtx 1060 3gb var ancak ryzen 5 5600 e yukseltme yaptım islemcimı sıra ekran kartında indirim vs bekliyorum

Anladım garanti yoksa panel demek astarı yüzünden pahalıya gelmek demek, sağlık olsun, ama siz onu atıp kırıp zarar vermeyin, belki de cof arızasıdır kimisi panele bağlı cof lardan arıza yapabiliyor. Eğer öyleyse hangi cof arızalıysa, para bandı ile cof un küçük bir bölümünü bantlayıp deniyor ve düzelebiliyor, araştırmak lazım.
Yok hocam altta bir darbe izi var biri vurmus olabilir insanlik hali

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Gtx 1060 3gb var ancak ryzen 5 5600 e yukseltme yaptım islemcimı sıra ekran kartında indirim vs bekliyorum

Yok hocam altta bir darbe izi var biri vurmus olabilir insanlik hali
Aman 4060ti altı ekran kartı kullanmayın sakın. Hatta o bile az bana kalırsa en az 4070 almak gerek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri