Monitorüm Bir Anda Bozuldu

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207

Butceni ve inç tercihini sormadım ama tavsiye ederim bende LG IPS kullanıyorum çok memnunum
Alınmaz bu

Fiyata bu alinmaz

KS

hamzatr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ekran kartını çıkartıp calistirsaniza monitör ü hdmı ile bağlayıp
Hocam gerek yok hicbirseye takmadan direkt monitorun gücünü actigimda da ekran boyle geliyor yani bir darbe almis maalesef

Butceni ve inç tercihini sormadım ama tavsiye ederim bende LG IPS kullanıyorum çok memnunum

Bunu da dusunebilirsin
Hocam inch 24 veya üstü olabilir 144hz den assagisi kurtarmaz birde bu monitorum va paneldi bi sıkıntısı yoktu ama ips daha iyi diye duydum yoksa o da farketmez. Fiyat 5000-5500 arası olsa cok iyi olur

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Birincisi baktığın monitörler 27 inç değil o kıyası yaparken ona dikkat et ikincisi Hz yüksek oluşu monitörü iyi kılmaz LG nin panel kalitesini araştır ondan sonra tartışırız
27 inç e full HD monitör öneriyorsunuz farkında mısınız bilmem ama pixel saydirticaksiniz galiba adama panel kalitesi aoc ve msi da aynı pek farkları yok hocam 😁

Sagolun hocam bunlari zaten gormustumde ikinci el 2k monitör alsam daha mantikli olmaz mi
2. El kuşkunuz yoksa alınır 2. El ürünleri için sahuraka hocam yardım eder @Sahuraka

@Kürşat Kütükçü hocam da yardım eder

KS

hamzatr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
27 inç e full HD monitör öneriyorsunuz farkında mısınız bilmem ama pixel saydirticaksiniz galiba adama panel kalitesi aoc ve msi da aynı pek farkları yok hocam 😁

2. El kuşkunuz yoksa alınır 2. El ürünleri için sahuraka hocam yardım eder @Sahuraka

Fhd olmasın 27 inch olsun gerekirse ikinci elde olur hocam çok ürün aldım 2.el

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Birincisi baktığın monitörler 27 inç değil o kıyası yaparken ona dikkat et ikincisi Hz yüksek oluşu monitörü iyi kılmaz LG nin panel kalitesini araştır ondan sonra tartışırız
LG nin kullandığı panel o kadar da kaliteli değil. 27 inç isterniyorsa bu alınmalı.

Sagolun hocam bunlari zaten gormustumde ikinci el 2k monitör alsam daha mantikli olmaz mi
Vg27aq bulabilirsin. Aqz ile aq aynı model aqz de olur yani.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Fhd olmasın 27 inch olsun gerekirse ikinci elde olur hocam çok ürün aldım 2.el
5500 bütçeye sıfır 27 inç qhd yok maalesef dediğim gibi sahuraka hocamı etiketleyin müsait ise bakabilir o ise buraya bakmazsa dmden yazın ona bakar illaki

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260

Piksel sayma muhabbeti her 27 inç geçerli değil mesela bu tavsiye ettiğim modelde öyle bişey yok yani bunu genellestirmek saçmalık bende kullanıyorum niye piksel saymıyorum gayette mis gibi kullanıyorum

LG nin kullandığı panel o kadar da kaliteli değil. 27 inç isterniyorsa bu alınmalı.

Vg27aq bulabilirsin. Aqz ile aq aynı model aqz de olur yani.
Tavsiye ettiğiniz monitorlerin hiçbirinde hdr desteği bile yok

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Piksel sayma muhabbeti her 27 inç geçerli değil mesela bu tavsiye ettiğim modelde öyle bişey yok yani bunu genellestirmek saçmalık bende kullanıyorum niye piksel saymıyorum gayette mis gibi kullanıyorum

Tavsiye ettiğiniz monitorlerin hiçbirinde hdr desteği bile yok
Bu bütçede hdr ı ne yapacaksın? Böyle monitörler de hdr açınca görüntü çamur oluyor. Ayrıca hani paneli kaliteliydi? Hdr nerden çıktı şimdi?

Kağıt üstündeki özellikler ile monitör önermeyin, halbuki kağıt üstünde bile attıklarım daha iyi.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Bu bütçede hdr ı ne yapacaksın? Böyle monitörler de hdr açınca görüntü çamur oluyor. Ayrıca hani paneli kaliteliydi? Hdr nerden çıktı şimdi?

Kağıt üstündeki özellikler ile monitör önermeyin, halbuki kağıt üstünde bile attıklarım daha iyi.
😁

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Kaliteli panele bakalım. Attıklarım 1400:1 kontrasta çıkabilirken bu 1000:1 de kalmış. 24spu backlight sayesinde %126 srgb ye ulaşbilirken bu %100 de kalmış. DCI p3 ve Adobe RGB olarakta attıklarımdan geride. Tepkime süresi bakımından benzerler ama bakın LG de o overshoot varmış :D 24spu da tepkime olarak 3-3.5 olması lazım.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260

Kullan ondan sonra öner bişey önerirken kullanmadığım ürüne kağıt üstündeki verilerle öneride bulunma bulunuyosanda çok fazla abaartma ne demek napcan hdr evet hala iddaa ediyorum LG panelinden daha iyi bir panel üreticisi yok şuan bu gezegende adamların işi ekran piyasaya monitör sektöründe daha yeni markalarla kıyaslama yapiyosunuz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
Kullan ondan sonra öner bişey önerirken kullanmadığım ürüne kağıt üstündeki verilerle öneride bulunma bulunuyosanda çok fazla abaartma ne demek napcan hdr evet hala iddaa ediyorum LG panelinden daha iyi bir panel üreticisi yok şuan bu gezegende adamların işi ekran piyasaya monitör sektöründe daha yeni markalarla kıyaslama yapiyosunuz
Hdr boyle monitorlerde hic iyi calismiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri