Monitorüm Bir Anda Bozuldu

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Kullan ondan sonra öner bişey önerirken kullanmadığım ürüne kağıt üstündeki verilerle öneride bulunma bulunuyosanda çok fazla abaartma ne demek napcan hdr evet hala iddaa ediyorum LG panelinden daha iyi bir panel üreticisi yok şuan bu gezegende adamların işi ekran piyasaya monitör sektöründe daha yeni markalarla kıyaslama yapiyosunuz
Aynen doğru söylüyorsun:

Nano ips çıkarmışlar ve sonuç, dünyanın en iyi panel üreticisi LG.

Bir monitörün ne olduğunu bilmem için kullanmama gerek yok. Çünkü bilgim var. Senin kullanman gerek çünkü bilgin yok. E o halde kullanmadığın monitörden daha iyi olduğunu nerden biliyorsun? :D

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Böyle biseyi LG firması alalen aciklamiyosa gerek yok her inceleme videosu kendi yorumunu kattigi için gerçeklik payı yok sagol
Gerçeklik payı yok demek. Zaten sen kullanıyorsun o monitörü hdr açıp bize bir fotoğraf atsana? Bakalım nasıl mış.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Gerçeklik payı yok demek. Zaten sen kullanıyorsun o monitörü hdr açıp bize bir fotoğraf atsana? Bakalım nasıl mış.
Boşverin kendisinde olduğu için hangi kötülük olursa olsun savunacak.

Adam 144 Hz ips panel 7000 tl öneriyor 😁

Sırf hdr var diye

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
KS

hamzatr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
24g2spu nun stoğu bitti. Bu model alınabilir.
Hocam bütçeyi biraz arttirdim bi modele karar verdim 2. el adam yarın evime getirecek bilgilerini yazicam bekleyin

KS

hamzatr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Model nedir?

Bilgilerini değil direkt model ismini yazın ben bakarım.
Onu yazcaktim zaten hocam.
Vg27aq1a sizin dediginiz model.
7400 tl dedi bi kac ay garantisi vardı ama unuttum fiyat iyi midir monitor iyi midir ?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Onu yazcaktim zaten hocam.
Vg27aq1a sizin dediginiz model.
7400 tl dedi bi kac ay garantisi vardı ama unuttum fiyat iyi midir monitor iyi midir ?
Güzel monitör biraz overshoot var FPS oynuyorsan rahatsız edebilir. Fiyatı da eh işte.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Overshoot ne hocam
Ters ghosting.
3l100h928zd31 (1).png

Onda bu kadar fazla yok tabii ama her zaman FPS oynayan birini rahatsız edecek kadar var.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Hocam önceki monitorümde vg24vq idi va paneldi onda çok daha fazla vardı diye hatirliyorum ama en fazla 1 gun gozumu rahatsız etti bu ips panel daha azdır
Ondaki ghosting dir. İps te ghosting olmaz evet.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba, eğer monitörünüzün garantisi varsa herhangi kırık ezik çizik darbe yoksa, taşırken hasar almadığına eminseniz, ve ekrandaki çizgiler yatay dikey komple oluşuyorsa ekranda, yani sabit bir yerde belirmiyorsa panel arızasıdır ve kullanıcı hatası olarak geçmez. Bu gün 50 inç toshiba tv im için servis geldi, duvarda duran tv im film izlerken birden böyle komple çizgi olmuştu, servis personelleri zaten belli yerde sabit olsa kullanıcı hatası aranır, ama sizde komple çizgiler baştan aşağı olduğu için kullanıcı hatası olmadığı belli oluyor. Bu yüzden paneli komple ekran olarak, baştan değiştirip Tv nizi ücretsiz size geri getireceğiz dediler. Sizde de durum böyleyse garanti varsa servise verin, düzgün bir servisse darbeye, ezmeye dayalı bir durum yoksa ücretsiz değişim sağlarlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri