Merhaba, uzun süredir Bloody v7 kullanıyorum gayet memnundum bugün sabah uzun süre boyunca sol tık çift tıklamaya ve masaüstünde basılı tutarak gezdirme yaparken bırak-bas konumuna falan geçti ancak şuan bir düzeldi gibi(yazarken farkettim) yine de çok uzun süredir kullanıyorum ve bu sorunda daha önceden nadiren de olsa çok kısa süreli yaşadım pek önemsemedim kısa sürdüğü için bugünde fazla uzun olunca artık son demlerime geldim diyor sanırsam bu yüzden aynı sorun devam ederse yeni bir mouse almak durumunda kalacağım önerilerinizi bekliyorum. Ben bir kaç tane buldum bunlar hakkında da fikirlerinizi merak ediyorum.
Bütçe: 300 (zorlasan 350-370 çıkabilirse anca çıkar)
Programlanabilir makro tuşlarına sahip olmalı (en az 2)
Bulduklarım; Logitech G203 Lightsync , Bloody W70 Max & Bloody W60 Pro (bu bütçeyi zorluyor görünüm hoşuma gitti ama W60 daha düşük bi seri gibi dururken W90 max dan bile daha pahalı bunun nedeni nedir? ya da bu seride düşük sayıdan mı başlıyor kalite ?)
Bütçe: 300 (zorlasan 350-370 çıkabilirse anca çıkar)
Programlanabilir makro tuşlarına sahip olmalı (en az 2)
Bulduklarım; Logitech G203 Lightsync , Bloody W70 Max & Bloody W60 Pro (bu bütçeyi zorluyor görünüm hoşuma gitti ama W60 daha düşük bi seri gibi dururken W90 max dan bile daha pahalı bunun nedeni nedir? ya da bu seride düşük sayıdan mı başlıyor kalite ?)