Mouse önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Merhaba, uzun süredir Bloody v7 kullanıyorum gayet memnundum bugün sabah uzun süre boyunca sol tık çift tıklamaya ve masaüstünde basılı tutarak gezdirme yaparken bırak-bas konumuna falan geçti ancak şuan bir düzeldi gibi(yazarken farkettim) yine de çok uzun süredir kullanıyorum ve bu sorunda daha önceden nadiren de olsa çok kısa süreli yaşadım pek önemsemedim kısa sürdüğü için bugünde fazla uzun olunca artık son demlerime geldim diyor sanırsam bu yüzden aynı sorun devam ederse yeni bir mouse almak durumunda kalacağım önerilerinizi bekliyorum. Ben bir kaç tane buldum bunlar hakkında da fikirlerinizi merak ediyorum.

Bütçe: 300 (zorlasan 350-370 çıkabilirse anca çıkar)
Programlanabilir makro tuşlarına sahip olmalı (en az 2)

Bulduklarım; Logitech G203 Lightsync , Bloody W70 Max & Bloody W60 Pro (bu bütçeyi zorluyor görünüm hoşuma gitti ama W60 daha düşük bi seri gibi dururken W90 max dan bile daha pahalı bunun nedeni nedir? ya da bu seride düşük sayıdan mı başlıyor kalite ?)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bloody W90 Max - 305 TL - Bu ürünü bulduğunuz 3 ürün yerine önerebilirim.

Ayrıca alternatif olarak aşağıdaki ürünleri öneriyorum.

1. Corsair M55 RGB Pro - 250 TL
  2. Steelseries Rival 3 - 259 TL
  3. Razer Deathadder V2 Mini - 279 TL
  4. ASUS ROG Strix Carry Kablosuz - 319 TL
  5. Logitech G403 HERO - 389 TL
  6. ASUS ROG Gladius II Origin - 399 TL
Bu 6 ürünü önerebilirim. Eğer 400 TL sınırına çıkabiliyorsanız 5 veya benim favorim 6 numaralı ürünü seçin derim ki benim favorim 6 numara. Yok bütçeniz dahilinde bir ürün istiyorsanız benim favorim 3 ve 4 numara ancak 4 numara biraz ufak bir mouse bilginiz olsun.

KS

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Önerileriniz için teşekkür ederim. 6 numara içime sindi biraz fazla ama şuanlık mausde ki sorun tamamen düzelmişe benziyor yine de yakın zamanda sorun tekrarlamaya başlarsa almaya çalışırım o olmazsa Bloody W90 Max alırım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
6 numara ciddi indirimde ve kaliteli bir üründür. Bilginiz olsun. 

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri