MSI B450 GAMING Plus Max BIOS menüsüne giremiyorum

BSimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarında BIOS menüsüne girmeye çalıştığım zaman bilgisayar BIOS'a giremiyor ve öylece kendini yeniden başlatmaya çalışıyor. Kısır döngü halinde girmeye çalışıyor giremiyor yeniden başlamaya çalışıyor. Acaba sorun neden kaynaklıdır? Bilgisayarı kapatırken Shift'e basıp oradan girmeye çalıştığım zaman yine aynı şeyler oluyor hiçbir şekilde giremiyorum. Videolu olarak görmek isterseniz: https://www.youtube.com/watch?v=r2SnrKhXtLg&feature=emb_title

[size=small]Sistem: MSI B450 GAMING Plus Max - AMD Ryzen 5 3600 - Kingston HyperX Fury 2x8 16 GB DDR4 3200 MHz RAM - ASUS ROG STRIX Radeon 5700XT - Samsung 500GB 970 Evo mvme M.2 SSD - High Power 750W 80+ Bronze.[/size]

Not: 1 hafta önce anakart degistirdim o anakartta yine bu problem vardı. Eski anakart MSI B450 M a Pro Max. Yeni anakartı ilk aldığım günler çok rahat girebiliyordum ama şu sıralar giremiyorum.
[size=small]Okuyup, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.[/size]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RAM modüllerinizi solatlarda teker teker deneyip girmeye çalışın ayrıca BIOS güncellemeniz varsa anakartınızın BIOS sürümünü güncelleyin.

KS

BSimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BIOS sürümüm güncel.  Ramlerde slot değişikliği yaptığım zaman yine aynı sorun devam ediyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullandığınız BIOS sürümü ile alakalı bir sorun olabilir. MSI desteğe yazdınız mı sorunu? Daha net cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum. https://tr.msi.com/about/contact-us buradan MSI desteğe mail atın ve anakart değişimi yapıldığını ve sorunun yine olduğunu BIOS un güncel olduğunu belirtin. Ayrıca birde https://forum-en.msi.com/ buradan MSI foruma konu açın topluluk ve yetkililer size yardımcı olacaktır daha net çözüme ulaşırsınız.

KS

BSimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI ile herhangi bir iletişimim olmadı. Attığınız forumda biraz göz gezdirdim ama İngilizce olduğu için pek bir şey anlayamadım ve o forumda sorunumu anlatmam imkansız gibi bir şey. Bu arada anakart değişiminin MSI ile iletisime geçip sorundan bahsedip iade etme yeni kartı alma gibi bir şey değil. Yeni aldığım kartın sisteme daha yakışır olduğunu düşündüğüm için. Eski kartı 2. el olarak satıp yeni kartı sıfır olarak satın aldım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz yine MSI desteğe mail atın. Türkçe yazabilirsiniz desteğe. Ayrıca Forum için google çeviri kullanabilirsiniz.

KS

BSimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlginizden dolayı teşekkür ederim. Yarın MSI destekle iletisime geçmeye çalışacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri