Merhaba arkadaşlar, bilgisayarında BIOS menüsüne girmeye çalıştığım zaman bilgisayar BIOS'a giremiyor ve öylece kendini yeniden başlatmaya çalışıyor. Kısır döngü halinde girmeye çalışıyor giremiyor yeniden başlamaya çalışıyor. Acaba sorun neden kaynaklıdır? Bilgisayarı kapatırken Shift'e basıp oradan girmeye çalıştığım zaman yine aynı şeyler oluyor hiçbir şekilde giremiyorum. Videolu olarak görmek isterseniz: https://www.youtube.com/watch?v=r2SnrKhXtLg&feature=emb_title
[size=small]Sistem: MSI B450 GAMING Plus Max - AMD Ryzen 5 3600 - Kingston HyperX Fury 2x8 16 GB DDR4 3200 MHz RAM - ASUS ROG STRIX Radeon 5700XT - Samsung 500GB 970 Evo mvme M.2 SSD - High Power 750W 80+ Bronze.[/size]
Not: 1 hafta önce anakart degistirdim o anakartta yine bu problem vardı. Eski anakart MSI B450 M a Pro Max. Yeni anakartı ilk aldığım günler çok rahat girebiliyordum ama şu sıralar giremiyorum.
[size=small]Okuyup, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.[/size]
[size=small]Sistem: MSI B450 GAMING Plus Max - AMD Ryzen 5 3600 - Kingston HyperX Fury 2x8 16 GB DDR4 3200 MHz RAM - ASUS ROG STRIX Radeon 5700XT - Samsung 500GB 970 Evo mvme M.2 SSD - High Power 750W 80+ Bronze.[/size]
Not: 1 hafta önce anakart degistirdim o anakartta yine bu problem vardı. Eski anakart MSI B450 M a Pro Max. Yeni anakartı ilk aldığım günler çok rahat girebiliyordum ama şu sıralar giremiyorum.
[size=small]Okuyup, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.[/size]