https://www.sinerji.gen.tr/msi-interceptor-ds200-siyah-lazer-gaming-mouse-pmu405033
bu fare nasıldır hocalar alınır mı
bu fare nasıldır hocalar alınır mı
Enes Değirmenci' Alıntı:Mouse guzel ancak msi in mouseunu tercih edicegine gercekten kaliteli mouse ureten steel series,razer,madcatz,roccat,logitech gibi markalara bakmalisiniz
ugur.gozaydin' Alıntı:Lazer Optik sensörü var, Programlanabilir 9 adet tuş, RGB, 1000 ile 16400 DPI arası geçiş, Ayarlanabilir Ağarlık, Altın kaplama USB konnektör. Muhteşem paket fiyatı gayet makul alabilirsiniz. İyi bir maouse.
Bu seviyede önereceğim mouselar.
Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse - 197 TL
Steelseries Rival 110 Mat Siyah Gaming Mouse - 169 TL
ugur.gozaydin' Alıntı:Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse - 197 TL 5. FAVORİM
Steelseries Rival 110 Mat Siyah Gaming Mouse - 169 TL 3. FAVORİM
Corsair M65 FPS Lazer Siyah Gaming Mouse - 201 TL 4. FAVORİM
Corsair Sabre RGB Gaming Mouse - 239 TL 1. FAVORİM
MSI Interceptor DS300 Gaming Mouse - 241 TL 2. FAVORİM
Logitech iyi ama 2015 yılı çıkışlı biraz eski bir mouse. Ben markasına pek bakmam kaliteli özellikleri ve bileşenleri sunsun yeter. Senin seçtiğin MSI iyi fakat biraz küçük bir mouse oyuncu odaklı istiyorsan biraz ele oturması gerek bu yüzden onun bir üst versiyonunu öneririm daha büyük ve ele oturan bir yapısı var ama biraz pahalı. Bütçene göre seç hiçbirisi pişman etmez.
Enes Değirmenci' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse - 197 TL 5. FAVORİM
Steelseries Rival 110 Mat Siyah Gaming Mouse - 169 TL 3. FAVORİM
Corsair M65 FPS Lazer Siyah Gaming Mouse - 201 TL 4. FAVORİM
Corsair Sabre RGB Gaming Mouse - 239 TL 1. FAVORİM
MSI Interceptor DS300 Gaming Mouse - 241 TL 2. FAVORİM
Logitech iyi ama 2015 yılı çıkışlı biraz eski bir mouse. Ben markasına pek bakmam kaliteli özellikleri ve bileşenleri sunsun yeter. Senin seçtiğin MSI iyi fakat biraz küçük bir mouse oyuncu odaklı istiyorsan biraz ele oturması gerek bu yüzden onun bir üst versiyonunu öneririm daha büyük ve ele oturan bir yapısı var ama biraz pahalı. Bütçene göre seç hiçbirisi pişman etmez.
Uğura bu noktada kesinlikle katılıyorum
ugur.gozaydin' Alıntı:Yok sorun yaş amazsınız tuş yapıları uzun sıkıntı çıkartmaz.
Enes Değirmenci' Alıntı:tabi bulabilirsiniz