msı fare

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mouse guzel ancak msi in mouseunu tercih edicegine gercekten kaliteli mouse ureten steel series,razer,madcatz,roccat,logitech gibi markalara bakmalisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Mouse guzel ancak msi in mouseunu tercih edicegine gercekten kaliteli mouse ureten steel series,razer,madcatz,roccat,logitech gibi markalara bakmalisiniz

ugur.gozaydin' Alıntı:
Lazer Optik sensörü var, Programlanabilir 9 adet tuş, RGB, 1000 ile 16400 DPI arası geçiş, Ayarlanabilir Ağarlık, Altın kaplama USB konnektör. Muhteşem paket fiyatı gayet makul alabilirsiniz. İyi bir maouse.

Bu seviyede önereceğim mouselar.

Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse - 197 TL

Steelseries Rival 110 Mat Siyah Gaming Mouse - 169 TL

sağolun hocalarım hani benim oynayacağım oyunlar ko cs go pubg bf cod tarzı oyunlar sizin önerileriniz ne olur özellikle ko için makrolu olursa iyi olur :) logitech güzele benziyor aklıma yattı bu arada :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse - 197 TL 5. FAVORİM

Steelseries Rival 110 Mat Siyah Gaming Mouse - 169 TL 3. FAVORİM

Corsair M65 FPS Lazer Siyah Gaming Mouse - 201 TL 4. FAVORİM

Corsair Sabre RGB Gaming Mouse - 239 TL 1. FAVORİM

MSI Interceptor DS300 Gaming Mouse - 241 TL 2. FAVORİM

Logitech iyi ama 2015 yılı çıkışlı biraz eski bir mouse. Ben markasına pek bakmam kaliteli özellikleri ve bileşenleri sunsun yeter. Senin seçtiğin MSI iyi fakat biraz küçük bir mouse oyuncu odaklı istiyorsan biraz ele oturması gerek bu yüzden onun bir üst versiyonunu öneririm daha büyük ve ele oturan bir yapısı var ama biraz pahalı. Bütçene göre seç hiçbirisi pişman etmez.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Logitech iyi ama 2015 yılı çıkışlı biraz eski bir mouse. Ben markasına pek bakmam kaliteli özellikleri ve bileşenleri sunsun yeter. Senin seçtiğin MSI iyi fakat biraz küçük bir mouse oyuncu odaklı istiyorsan biraz ele oturması gerek bu yüzden onun bir üst versiyonunu öneririm daha büyük ve ele oturan bir yapısı var ama biraz pahalı. Bütçene göre seç hiçbirisi pişman etmez.

Uğura bu noktada kesinlikle katılıyorum

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Uğura bu noktada kesinlikle katılıyorum

teşekkürler yalnız ufak bir sorum var benim el biraz ufak parmaklarım kısa corsair sabre de bir sıkıntı yaşar mıyım? :D

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yok sorun yaş amazsınız tuş yapıları uzun sıkıntı çıkartmaz.

çok teşekkürler yardımlarınız için bir de ayıp olmazsa rgb mekanik klavye tavsiyesi verebilir misiniz ? bütçe olarak 300tl ve aşağısı olursa daha iyi olur en fazla 300 tl civarı diyim ya da

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Trust 21808 Gxt 890 Cada Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi - 294 TL - Mekanik klavye için iyi fiyat ama markayı pek kullanmadım o yüzden bir sor veya videolarına filan bak öyle karar ver.

Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye - 249 TL - Yarı Mekanik Beyaz Switch[font=opensans, Arial, Helvetica, sans-serif] [/font]1. FAVORİM

MSI Interceptor DS4200 Türkçe Gaming Klavye - 268 TL - Suya dayanıklıymış tercih sebebi olabilir.

Logitech G213 Progidy Kablolu Gaming Klavye - 267 TL 2. FAVORİM

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
mekanik ve yarı mekanik arasında nasıl bir fark acaba ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hissayatı biraz daha mekanik klavyeye benzetilmeye çalışılmış orjinal mekanik klavyede tuş basımı net ve toktur yumuşak basımları vardır ve daha uzun ömürlüdür. Yarı mekanik klavyede buna en yakın sonucu almak için yapılmıştır. Mekanink klavyede Mavi ve Kırmızı olarak adlandırılan Switch ler kullanılır ve en kaliteliler olarak geçerler. Yarı mekanikte ise genelde Beyaz Switch kullanılır ve diğerlerine göre yarı yarıya hissyatını karşılar.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anladım hocam sağolun teşekkürler bu bütçede fazla da bir seçenek yok o zaman rgb mekanik olarak

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki aliexpress gearbest veya bangood gibi sitelerde bulabilir miyiz f/p sağlam bir rgb mekanik ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri