Sorun yok arkası boş kalmasın zaten, 151 TL verin fana dert değil bence o bu kadar masraf arasında. Bütçenizi ve işlemcinizi öğrenirsem öneri yapacağım.Yok sıvı soğutucu + egzoz fanı birlikte kullansam diyorum
Sorun yok arkası boş kalmasın zaten, 151 TL verin fana dert değil bence o bu kadar masraf arasında. Bütçenizi ve işlemcinizi öğrenirsem öneri yapacağım.Yok sıvı soğutucu + egzoz fanı birlikte kullansam diyorum
İyi bir sıvı soğutma için ortalama 1700 TL ve üzeri vermeniz gerekiyor.5600x bütçede 1100-1200 felan alınır mı o bütçeye bilmiyorum sıvı soğutma araştırmadım hiç
O toplara girmeye gerek yok hocam o zaman daha ileriki zamanlarda düşünürünİyi bir sıvı soğutma için ortalama 1700 TL ve üzeri vermeniz gerekiyor.
O bütçe seviyesinde hava soğutma öneririm.5600x bütçede 1100-1200 felan alınır mı o bütçeye bilmiyorum sıvı soğutma araştırmadım hiç
OlurÖnerilen SE-224-XT hava soğutucu F/P iyidir. Alternatif SE-214-XT alınabilir 500TL civarlarına. Birde o işlemciti stok soğutucu ile kullanmayın derim. Öneri yapayım mı hava soğutucuda söylediğiniz bütçeye?
hocam şöyle yapalım bir egzoz birde işlemci soğutucusu önerisi alayım
Hocam ayrı olarak egzoz fanı felan diyorsunuzda alsam bile kasaya karar verememedim önü çok kapalı başka kasa öneriniz var mıYukarıdaki 6 ürün işlemciniz için kullanılabilir. Ekstra olarak önerdim fan egzoz fanı için uygun sorun yok. Alternatif isterseniz fan için bütçe verin.
O kasayı yıllardır çok önerdim ki daha tek şikayet almadım . Bir akrabam dahil kullanıyor ben aldırdım ona da. Kasa önü kapalı değil o panel üst ve alttan birleşim noktalarıyla tutunuyor kasaya ve 2 tarafta ortalama 4-5cm aralıkta geniş bir alan var. Fanlar içeri montajlanıyor ve önünde MESH filtre var. Sıfır hava akışı problemi yani. Hatta hafif tozlu bir eviniz varsa o MESH filtreyi haftada bir temizlemeniz şart. Hava akışında gram sorun yok.Hocam ayrı olarak egzoz fanı felan diyorsunuzda alsam bile kasaya karar verememedim önü çok kapalı başka kasa öneriniz var mı