Cvp: MSI Servis Point Kalitesi nasıl?
Bakıp öneri yaparım.
Bakıp öneri yaparım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bu kasada üst panele ARCTIC ürünleri sığmaz. Ön paneldeyse 65mm açıklık var tüm ARCTIC modeller oraya sığar.
Benim favorim 3 veya 4 numara ama listedeki ürünlerin hepsi iyi sorun yok yani.
Semih48' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
MSI 240 mm sıvı soğutucumda tıkırtı sesinden dolayı dün forumda konu açmıştım. Konuya dair yardımcı olan arkadaşların dediğine göre ilerleyen dönemde bu sorun fan devrinde sıkıntılar ve soğutma da ciddi performans düşüşü olarak karşıma gelecekmiş ki aslında gelmeye başladı.
Bu konuyla ilgili MSI'i aradım. Servispoint benden ürünü yollamamı istedi ve bende halı hazırda stok soğutucumu takıp sıvı soğutucuyu az önce kargoya verdim.
Sorum şu ki; Servispoint denen firmanın kalitesi nasıldır? ve ben nasıl ürünün V2 modeli ile değişimini sağlayabilirim? Ürünü Amazon üzerinden aldım. Satıcısı Ebrar bilgisayardı.
Orda lian li gözümün içine bakıyor 1500 e düşeyim de al beni diyor ne duruyorsun diyorugur.gozaydin' Alıntı:Üst panele sadece 240mm sıvı soğutma takabilirsiniz.
Bu 6 ürünü önerebilirim. Hepsi ses konusunda iyi ve performans olarak başarılı ürünler. Benim favorim aslında bir tane değil 4/5/6 ve 2 numara favorilerim arasında ama 4/6 numarayı RGB sistemi konusunda senkron sorunu yaşayacağınız bileşeniniz varsa es geçebilirsiniz bu ürünleri, eğer sizin için sorunsa tabi.
- XPG Levante 240mm - 1.816 TL
- Lian Li Galahad 240mm - 1.869 TL
- Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion - 2.161 TL
- ASUS ROG Strix LC 240mm - 2.492 TL
- Corsair iCUE H100i ELITE Capellix 240mm - 2.497 TL
- Gigabyte AORUS WaterForce 240mm - 2.541 TL
NOT :Eğer anakartınız Gigabyte değilse ve ASUS veya MSI RGB sisteminden bir bileşeniniz varsa ki kasa mesela MSI, 5 numaranın RGB sistemini senkron edemezsiniz diğer bileşenlerle. Aynı şey ASUS ürünü içinde geçerli!!!
Semih48' Alıntı:PC hocası YouTube kanalında izlediğim kadarıyla ön panele takmak ciddi sıcaklık artışına ve fazla güç tüketimine neden oluyor. Bunu bir düşünün derim ?
Semih48' Alıntı:PC hocası YouTube kanalında izlediğim kadarıyla ön panele takmak ciddi sıcaklık artışına ve fazla güç tüketimine neden oluyor. Bunu bir düşünün derim ?
Eymen' Alıntı:Semih48' Alıntı:PC hocası YouTube kanalında izlediğim kadarıyla ön panele takmak ciddi sıcaklık artışına ve fazla güç tüketimine neden oluyor. Bunu bir düşünün derim ?
Sanırım o videoyu bende izlemiştim hatırladığım kadarıyla testlerde öne takacaksaniz radyatörün boru çıkışı yukarda olsun diyordu Taner hocam üste takilacaksa borular önde olmalı öbür türlü su tırmanmak ve ya zigzag yapmak zorunda kaldığı için performans düşüklüğü yaşatıyor bu konuda termal macun da önemli tabii ki