Bundan önceki oyunlara göre bence evrim niteliğinde. NFS Heat ile karşılaştırılınca bence bu daha güzel ama zevk farkları var işte.Çoğu insan bu NFS oyununu sevmez ama ben ilk çıktığı dönem severek oynamıştım. Fiyat çok iyi.
Hayırlı olsun hocamEkli dosyayı görüntüle 6183
Daha önce oynamıştım ama bu fiyata kaçmazdı. Bu yeni hesabıma tekrar satın aldım.28GB şimdi indirmem internet işkence gibi yavaş zaten.
![]()
Hayırlı olsun hocamEkli dosyayı görüntüle 6183
Daha önce oynamıştım ama bu fiyata kaçmazdı. Bu yeni hesabıma tekrar satın aldım.28GB şimdi indirmem internet işkence gibi yavaş zaten.
![]()
Pringles daha pahalı hocamPringles fiyatındaymış![]()
3.60 kuruşluk fark için birbirimizi kırmayalım hocam denk desek yeridir Cips yemiyorum bu yüzden market fiyatlarını bilmiyorum Akakçeledim 165Gr 23,50₺Pringles daha pahalı hocam![]()
Ben yakınımdaki bir market fiyatına göre hesapladım hocam 40 TL ye yakın bir fiyatı vardı3.60 kuruşluk fark için birbirimizi kırmayalım hocam denk desek yeridir Cips yemiyorum bu yüzden market fiyatlarını bilmiyorum Akakçeledim 165Gr 23,50₺
Ben yakınımdaki bir market fiyatına göre hesapladım hocam 40 TL ye yakın bir fiyatı vardı
normalde pek cips tüketmem, ayda bir aklıma gelince yerim. eylül ayı yemeyeceğim anlaşılanPringles fiyatındaymış![]()
onun içinde kampanya takibi yaparsanız artıknormalde pek cips tüketmem, ayda bir aklıma gelince yerim. eylül ayı yemeyeceğim anlaşılan![]()
Most Wanted de güzel bir indirimde 30 TL ye düşmüş
Paylaşma değeri görmedim, sıklıkla o fiyata düşüyor. Ama meraklısı için yinede güzel fiyat. Bilgilendirme için teşekkürler ♥Most Wanted de güzel bir indirimde 30 TL ye düşmüş
O kadar düştüğünü bilmiyordum hocam bilgilendirmeniz için teşekkürler ama dediğiniz gibi alınabilirPaylaşma değeri görmedim, sıklıkla o fiyata düşüyor. Ama meraklısı için yinede güzel fiyat. Bilgilendirme için teşekkürler ♥
Şuana kadar ki en düşük fiyatı 3,94₺ (itch io)
Steam'de şuana kadar en düşük fiyatı 12,90₺
Rica ederimO kadar düştüğünü bilmiyordum hocam bilgilendirmeniz için teşekkürler ama dediğiniz gibi alınabilir
hocam en düşük fiyata nereden bakıyorsun?Rica ederim
Steam db üzerinden görünüyor hocamhocam en düşük fiyata nereden bakıyorsun?