nftlerle ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba aramızda bir şey sormak istiyorum
ugur.gozaydin' Alıntı:Vallahi ben anlamıyorum işleyişinden ama akrabamla benim tasarladığım içeriklerle bir NFT kütüphanemiz var satışta. 1 yıl oldu sanırım daha tık yok.![]()
ugur.gozaydin' Alıntı:Vallahi ne kadar komplike içerik yaparsanız o kadar az rağbet görüyor ya. Basit ama gösterişli şeyler daha çok ilgi odağında. 1 yılı geçti sanırım yaptıklarımı satışa koyalı ama beğenen çok alan yok dediğim gibi.![]()
ugur.gozaydin' Alıntı:Ben değer biçemem ama çok dandik bu ne ya diyeceğiniz şeyler saçma paralara satıldığı için bir şeyde diyemem.
Berkant57' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Vallahi ne kadar komplike içerik yaparsanız o kadar az rağbet görüyor ya. Basit ama gösterişli şeyler daha çok ilgi odağında. 1 yılı geçti sanırım yaptıklarımı satışa koyalı ama beğenen çok alan yok dediğim gibi.![]()
ben yapmadım hocam direkt hazır nft verdi binance borsası en kötü 30 dolara gidiyor bendeki de eksantrik bişeye benziyor değerli mi diye soracaktım
Hocam NFT işi biraz derin bir iş her ne kadar bir çizim olarak gözükse de çok fazla detay/ince düşünce olmalı.Tabi büyümek istiyorsanız.Kaba taslak yapılan NFT'ler belirli bir yere kadar kitle edinebilir.Bende bu işin içindeyim,2 ay önce girdim.Ortalama 1-2 ayda sadece bu işin analizini çıkardım.Seçtiğiniz sitede sizin için çok önemliCvp: NFTlerden anlayan var mı aramızda?
Vallahi ben anlamıyorum işleyişinden ama akrabamla benim tasarladığım içeriklerle bir NFT kütüphanemiz var satışta. 1 yıl oldu sanırım daha tık yok.![]()
30 dolardan aldığın NFT'nin 220 dolara satılma imkanı %5 gibi bir değer.Aslında %5 çok bile %1-2 desek hiç abartı olmaz.Evet günümüzde insanlar neye para vericeğini şaşırmış gibi gözüküyor ama örneğin senden birisi o NFT'yi 220 dolara alsa NFT geçmişinde senden 220 dolara aldığı gözükecek ve ilerde 220 doların üstüne satmayı denediğinde zorlanmayacak çünkü senden 220 dolara almış.Zarara girmek için mi aldı senceRE: Cvp: NFTlerden anlayan var mı aramızda?
Hocam geçenlerde mbox diye bi kampanya vardı binance da şuan bi nft var bende değeri minimum 30dolar sanırım 220ye koydum gönlü zengin bi avrupalı vatandaş alırsa süper olcak direkt rtx serisine geçerim ahahahh