NFTlerden anlayan var mı aramızda?

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
nftlerle ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba aramızda bir şey sormak istiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: NFTlerden anlayan var mı aramızda?

Vallahi ben anlamıyorum işleyişinden ama akrabamla benim tasarladığım içeriklerle bir NFT kütüphanemiz var satışta. 1 yıl oldu sanırım daha tık yok. :D

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
RE: Cvp: NFTlerden anlayan var mı aramızda?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Vallahi ben anlamıyorum işleyişinden ama akrabamla benim tasarladığım içeriklerle bir NFT kütüphanemiz var satışta. 1 yıl oldu sanırım daha tık yok. :D

Hocam geçenlerde mbox diye bi kampanya vardı binance da şuan bi nft var bende değeri minimum 30dolar sanırım 220ye koydum gönlü zengin bi avrupalı vatandaş alırsa süper olcak direkt rtx serisine geçerim ahahahh

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Vallahi ne kadar komplike içerik yaparsanız o kadar az rağbet görüyor ya. Basit ama gösterişli şeyler daha çok ilgi odağında. 1 yılı geçti sanırım yaptıklarımı satışa koyalı ama beğenen çok alan yok dediğim gibi. :D

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

ugur.gozaydin' Alıntı:
Vallahi ne kadar komplike içerik yaparsanız o kadar az rağbet görüyor ya. Basit ama gösterişli şeyler daha çok ilgi odağında. 1 yılı geçti sanırım yaptıklarımı satışa koyalı ama beğenen çok alan yok dediğim gibi. :D

ben yapmadım hocam direkt hazır nft verdi binance borsası en kötü 30 dolara gidiyor bendeki de eksantrik bişeye benziyor değerli mi diye soracaktım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Ben değer biçemem ama çok dandik bu ne ya diyeceğiniz şeyler saçma paralara satıldığı için bir şeyde diyemem.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben değer biçemem ama çok dandik bu ne ya diyeceğiniz şeyler saçma paralara satıldığı için bir şeyde diyemem.

:D :D  dogru diyorsun millet neye para verceğini şaşırmış

ufuk7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Berkant57' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

ben yapmadım hocam direkt hazır nft verdi binance borsası en kötü 30 dolara gidiyor bendeki de eksantrik bişeye benziyor değerli mi diye soracaktım

Selam Berkant. Az önce şöyle bir haber okudum, üzerine senin konu denk gelince paylaşayım dedim. 

Abimiz Jack Dorsey'in yani twitterın kurucusunun ilk tweetinin nftsini 2.9 milyon dolara satın almış. Bir süre sonra satışa koymuş, 50 milyon dolar civarında teklif beklerken yalnızca 6200 dolar teklif alabilmiş. Bence daha yüksekleri hak ediyor, günümüzün mona lisası, bundan bir tane daha yok demiş satmaktan vazgeçmiş. Her teklif verene satmam, Elon Musk gibi biri olmalı diye de eklemiş  :)

Umarım beklediğin teklifi alırsın, iyi günler.

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83

Hocam NFT işi biraz derin bir iş her ne kadar bir çizim olarak gözükse de çok fazla detay/ince düşünce olmalı.Tabi büyümek istiyorsanız.Kaba taslak yapılan NFT'ler belirli bir yere kadar kitle edinebilir.Bende bu işin içindeyim,2 ay önce girdim.Ortalama 1-2 ayda sadece bu işin analizini çıkardım.Seçtiğiniz sitede sizin için çok önemli :)
-
NFT Koleksiyonluk olmalı.Çoğu aynı olmamalı,arka plan rengi vesaire değiştirmekle olmuyor.Her karakterin kendine ait hikayesi,silahları,kıyafetleri kısaca her NFT'nin yapılış hikayesi ve tarzı olması lazım ki tutabilsin.He birde her işte olduğu gibi bu işte de MARKALAŞMA var.Nike gidip çöp NFT bile yayınlasa deli gibi satılır :D NFT işi yaparken sosyal medya ve discord kullanımına da çok önem verilir.Bir sürü detay var işin içine girdikce uzuyor.Ben bu işe başladığımdan beri gece kuşu oldum :D 1 sene olduysa ve satılmadıysa büyük ihtimalle satılmaz.Ben max 90 gün sonra alınan NFT'ler gördüm.Eğer birisi almıyorsa tekrar keşfete düşmeyeceği için sıkıntı oluyor.Birde fiyatları ucuz yaparsanız bedavaya reklam yapmış vesaire oluyorsunuz.Çok fazla detay var hocam bunun hakkında makale bile yazabilirim :)

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83

Hocam geçenlerde mbox diye bi kampanya vardı binance da şuan bi nft var bende değeri minimum 30dolar sanırım 220ye koydum gönlü zengin bi avrupalı vatandaş alırsa süper olcak direkt rtx serisine geçerim ahahahh
30 dolardan aldığın NFT'nin 220 dolara satılma imkanı %5 gibi bir değer.Aslında %5 çok bile %1-2 desek hiç abartı olmaz.Evet günümüzde insanlar neye para vericeğini şaşırmış gibi gözüküyor ama örneğin senden birisi o NFT'yi 220 dolara alsa NFT geçmişinde senden 220 dolara aldığı gözükecek ve ilerde 220 doların üstüne satmayı denediğinde zorlanmayacak çünkü senden 220 dolara almış.Zarara girmek için mi aldı sence :D hayır tabiki de .O yüzden NFT fiyatları yavaş yavaş artar.Birde 30 dolara alınabilecek NFT tarzları var.Koleksiyonluk NFT almanız çok daha iyi olurdu.Kimin yaptığı da NFT kadar önemlidir.Bir çok detay var.Ben 300 dolarlık NFT'yi 3000 dolara satabilen de gördüm :D 100 dolarlık NFT'yi 70 dolara satamayan bile gördüm.Bazı NFT'ler çok çabuk unutuluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri