Need For Speed: Heatoyun nedir
hocam baya cahilce bir soru ama ordan nasıl indireceğim
Content Manager gibi alternatif bir launcher kullaniyorum, genellikle her Assetto oyuncusu kullanir hocam. Kullanimi kurulumu ile ilgili videolari arastirmanizi oneririm. Gercekten yuzunuzu guldurecektir.Grafik modu var gibi duruyor. Varsa linki atabilir misiniz ?
Cm launcher bende de var. O olmazsa olmaz gibi bir şey zaten ama hiç grafik modu denememiştim. Öneri için teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 17513
Content Manager gibi alternatif bir launcher kullaniyorum, genellikle her Assetto oyuncusu kullanir hocam. Kullanimi kurulumu ile ilgili videolari arastirmanizi oneririm. Gercekten yuzunuzu guldurecektir.
CM launcher linki:
Content Manager - alternative launcher for Assetto Corsa
Content Manager — A brand new alternative launcher for Assetto Corsa. Consist a complete list of standard launcher features, plus huge extended functionality with advanced ability speed and usability.assettocorsa.club
Buda kullandigim ppf:
random callsign gibi kanallar isinizi gorecektir.
Stay Tuned![]()
Oyun adı ne ?
nfs unboundOyun adı ne ?
1 ve 3 güzelmişİlk kez Witcher 3 oynuyorum ve oyun cidden çok iyi,oynamayı düşünenler varsa kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Oynarken çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşayım:
Ekli dosyayı görüntüle 20344
Ekli dosyayı görüntüle 20345
Ekli dosyayı görüntüle 20346
Ekli dosyayı görüntüle 20347Ekli dosyayı görüntüle 20348