@ugur.gozaydin hocam sizinde oyun sslerinizi görmek isteriz 
Hiç huyum değil oyunda resim veya video kaydetmek. Elimde bir şey yok.@ugur.gozaydin hocam sizinde oyun sslerinizi görmek isteriz![]()
Profile girip oradan baktım yine aynı yere çıkıyor galiba.Ekli dosyayı görüntüle 5893
Oyunu seçtikten sonra aşağıdaki tuşa basarak diskteki dosyayı açabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5894
Spoiler; Evet, çarpmamak için duruyor. Görselde durduğu an var.Alttan 3. fotoğrafta tren duruyor mu yoksa durmuş hâli mi ?
2. Fotoğrafdaki hangi oyun hocam @DarkAloneHocam başıma gelen değişik olayları ben çekmeye bayılırım buda onlardan bazıları ahaha
Not: Oraya nasıl takıldığını bilmiyorum araba polis panzeri gibi gitmeye devam edebiliyor sıkıntı yok merak etmeyin.![]()
O oyun çok güzel ya. Efsane ötesi , bayağı sarıyor.Birkaç SS daha buldum Hitman oyunundaki
Öyle hocam zorluk kolaylık bir sürü şey var geçemediğim çok bölüm oldu ama yinede oynuyorumO oyun çok güzel ya. Efsane ötesi , bayağı sarıyor.
Buraya geldiğimde hiç ss çıkmıyor oyun seçilmiyor bile. Herhalde o yüzden profilden bakmak aklımda kalmış.Ekli dosyayı görüntüle 5893
Oyunu seçtikten sonra aşağıdaki tuşa basarak diskteki dosyayı açabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5894
Mafia 22. Fotoğrafdaki hangi oyun hocam @DarkAlone
güç kaynağının bozuk olduğunu nasıl anladınızGüç kaynağı bozuk gelmişti.
Forza horizon 1 bile güzel oyun bence. Diğer oyunlarını görünce kötü geliyor olabilir ama başarılı bir araba oyunu.
Telefondan birazını buldum, bardağım bile varFormatla beraber kaybolmasa çok tatlı resimler vardı, rust , pvp serverlar vay be. Tek iken çekmek benimde huyum değil ama ekiple tatlı oluyor.
Güç kaynağına fan bağladım çalıştırmadı. Ayriyeten benim güç kaynağı %50 yüke kadar yavaş şekilde fan döndürmesi gerekiyor ama hiç fan dönmüyordu.güç kaynağının bozuk olduğunu nasıl anladınız
Human fall flat favorimTelefondan birazını buldum, bardağım bile var![]()
Siz bide oyunda görseydiniz 3 kere devirdik trollicez diyeHuman fall flat favorimO bölüm çok eğlenceli.
biz direk kamyonetle aşşağı uçuyordukSiz bide oyunda görseydiniz 3 kere devirdik trollicez diye![]()
Trolleyen kişi gaza yapışınca haliyle bizim de bi uçuşumuz oluyordubiz direk kamyonetle aşşağı uçuyorduk![]()