- Tepki
- 2
- Konu Sahibi
hazır sistemdi birlikte yaniHocam c4 de çıkabilir simdi sıkıntı ondanda olabilir psu yu kasayla bir mi aldiniz yani psu lu kasami yoksa psu ayri kasa ayrimi aldiniz
hazır sistemdi birlikte yaniHocam c4 de çıkabilir simdi sıkıntı ondanda olabilir psu yu kasayla bir mi aldiniz yani psu lu kasami yoksa psu ayri kasa ayrimi aldiniz
Kasanin marka model ne hocam?hazır sistemdi birlikte yani
vento fakat modelini hatırlamıyorumKasanin marka model ne hocam?
Kaç wattvento fakat modelini hatırlamıyorum
sanırım 600 yada 650Kaç watt
Yani hocam psu da bir sıkıntı yok gibi bi musait olunca yuk altinda isi degelerinide atin, sorun elran kartinda olabilir driver lar güncelmi? Windows atarken herhangi bir sorunla karsilastinizmi ilk başta veya bu süreç boyunca. Birde anakartin bios u güncel misanırım 600 yada 650
windows zaten kuruluydu direkt sistemi aldıgımdan beri hiç driver kurmadımYani hocam psu da bir sıkıntı yok gibi bi musait olunca yuk altinda isi degelerinide atin, sorun elran kartinda olabilir driver lar güncelmi? Windows atarken herhangi bir sorunla karsilastinizmi ilk başta veya bu süreç boyunca. Birde anakartin bios u güncel mi
Ekran karti driverleri guncellemedinizmi hiç?windows zaten kuruluydu direkt sistemi aldıgımdan beri hiç driver kurmadım
Veya bios?Ekran karti driverleri guncellemedinizmi hiç?
hayır ikisinide guncellemedimEkran karti driverleri guncellemedinizmi hiç?
Veya bios?
Amd ekran kartlarinda hangi driverin kurulacagini bilmiyorum fakat @Çağdaş Işık bu konuda sana yardim edebilirhayır ikisinide guncellemedim
bunlarla yasadıgım sorunun bağlantısı varmıdır peki?Amd ekran kartlarinda hangi driverin kurulacagini bilmiyorum fakat @Çağdaş Işık bu konuda sana yardim edebilir
Anakartn bios guncellemesi icinde yaninda flas bellek olmasi lazim anakartin kendi sitesinden kendi anakartinin bios olarak en guncel olanini sevip flasa atiyorsun ardindan bilgisayari tekrar baslatirken biosa girip ordan guncelliyorsun bunu anlatan detayli youtube videoları bulunuyor bunlari guncellemende fayda var.
Muhtemelen evet ekran kartindan olabilir olmasa bile guncellemek gerekir performans acisindanda onemli.bunlarla yasadıgım sorunun bağlantısı varmıdır peki?
@Sahuraka bir bakarmisin konuya bilgin varsaMuhtemelen evet ekran kartindan olabilir olmasa bile guncellemek gerekir performans acisindanda onemli.
Yuk altinda normaldir msi afterburnerdan test atın birde ekran kartini hic yuk altina koydunuzmu furmarkla vs?buarada fan sesi çok yüksek oluyor bazı oyunlarda
hayır hiç yapmadımYuk altinda normaldir msi afterburnerdan test atın birde ekran kartini hic yuk altina koydunuzmu furmarkla vs?
Bir deneyim hocam onlarihayır hiç yapmadım
şimdi yapayımmı?Bir deneyim hocam onlari
Yani hocam müsaitseniz yapin ancak dedigim gibi oyle bilgisayardan cok anlayan birisi degilim bildigim kadariyla yardim ediyorum sabah bilgili kisiler bakar.şimdi yapayımmı?
tamam şimdi ekran kartı driverlerini guncelleyeyim sonra onu yaparım o zamanYani hocam müsaitseniz yapin. Dedigim gibi oyle bilgisayardan cok anlayan birisi degilim bildigim kadariyla yardim ediyorum sabah bilgili kisiler bakar.
Furmarkta 10dk lik bir test yapin ama once driverleri guncellemeniz daha saglikli olur ama amd driverleri hakkinda bilgim yok.
kanka sorunu biliyorum benim eski pc de aynı şekildeydi oyun oynarken bi anda ekran kartı sıcaklığı 103 dereceyi geçince pc kendini resliyordu görüntü gidiyor sesler geliyordu o şekildeydi çözümü pc kötüydü zaten sorun benim fanımdaydı soğutmadığı için kapanıyordu yeni fan aldım yine aynı şekilde oldu bu süre zarfında ise oyunları düşük fpse sabitleyip oynuyordum en sonunda düzgün metal bi fan alıp ısı düzenimi sabitlemiştim oynayabiliyordum fakat her hafta termal macun yeniliyordum baya sıkıntılıydı sürekli eriyor dağılıyordu değişikti ama şimdi şöyle bişey var şimdi senin ekran kartı rx6600 diyorsun nasıl böyle bir sorun çıktı anlamadımşimdi yapayımmı?