Oyunlarda Crash Sorunu

hyzex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam kasa güzelde sizin sistem bi tık fazla ısınıyor gibi geldi oynadığınız oyunlara göre

Rockless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Parçada hasar oldugunu zannetmiyorum takarken tam oturmamış olabilir veya nadirde olsa parça fabrika hasarlı olabilir, ama arkadasinda dedigi gibi bi driver tekrardan guncelleyin.

hyzex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam bios üzerinden fanları hızlandırıp bir daha deneyin isterseniz ama bence driverlarla alakalı manuel olarak yükleyin oto da bazen hata oluyor

KS

onceag0d

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam bios üzerinden fanları hızlandırıp bir daha deneyin isterseniz ama bence driverlarla alakalı manuel olarak yükleyin oto da bazen hata oluyor
Bios ayarlarını bi sıfırlayıp fanları hızlandırıcam bir de driverları manuel yüklerim öyle bir bakarım

hyzex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam yaptıktan sonra bildirin merak etim

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Kasayı açın ve yolunda gitmeyen bir şeyler var mı kontrol edin. Ramleri, ssd veya hangi diskleri kullanıyorsanız tam oturduğundan emin olun. Soğutucu tarafında aynı kontrolleri gerçekleştirin. Kabloların tam ve doğru takılı olduğundan da emin olun. Donanımsal bir problem bulamadıysanız Bios başta olmak üzere ekran kartı ve işlemci driverlarınızı güncelleyin.

KS

onceag0d

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kasayı açın ve yolunda gitmeyen bir şeyler var mı kontrol edin. Ramleri, ssd veya hangi diskleri kullanıyorsanız tam oturduğundan emin olun. Soğutucu tarafında aynı kontrolleri gerçekleştirin. Kabloların tam ve doğru takılı olduğundan da emin olun. Donanımsal bir problem bulamadıysanız Bios başta olmak üzere ekran kartı ve işlemci driverlarınızı güncelleyin.
Tamamdır dostum eğer yaptıklarım çözüm olmazsa kasayı açıp kontrolünü sağlayacağım

KS

onceag0d

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bu sefer crash yemiyorum fakat bilgisayarım bir süre sonra kapanıyor bi problem var ama hala saptayamadım

KS

onceag0d

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BIOS güncel mi? Ayrıca RAM için XMP açık ve kapalı 2 şekilde de test ettiniz mi? AMD B550 çipset sürücünüz kurulu mu?
Bios'umu bugün güncelledim, ramleri dediğiniz gibi test etmedim ona bakarım. Amd b550 çipset sürücüsünün kurulu olup olmadığına emin değilim ona da bakmam gerek baktığımda tekrardan güncellerim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Link : https://www.memtest86.com/ - Yazılımı indirin.
  1. memtest86-usb.zip dosyasını klasöre çıkartın.
  2. USB diskini bilgisayara takın.
  3. Dosya içindeki ImageUSB.exe uygulamasını Yönetici olarak çalıştırın.
  4. Step 1 : Listeden USB diski seçin.
  5. Step 2 : "Write image to USB drive" seçeneğini seçin.
  6. Step 3 : Seçili değilse, klasöre çıkarttığınız dosyaların içindeki "memtest86-usb.img" dosyasını seçin.
  7. Step 4 : "Write" seçeneğine basın.
  8. Birkaç uyarı penceresi açılacak ve hepsini kabul ettikten sonra, işlem başlayıp bitecek.
  9. Sisteme format atar gibi bu USB disk ile başlatacaksınız sistemi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri