Dostum şöyle söyleyeyim ben max gördüğüm sıcaklıkları yazdım genellikle böyle değil sıcaklıklarhocam kasa güzelde sizin sistem bi tık fazla ısınıyor gibi geldi oynadığınız oyunlara göre
DeneyeceğimParçada hasar oldugunu zannetmiyorum takarken tam oturmamış olabilir veya nadirde olsa parça fabrika hasarlı olabilir, ama arkadasinda dedigi gibi bi driver tekrardan guncelleyin.
Bios ayarlarını bi sıfırlayıp fanları hızlandırıcam bir de driverları manuel yüklerim öyle bir bakarımhocam bios üzerinden fanları hızlandırıp bir daha deneyin isterseniz ama bence driverlarla alakalı manuel olarak yükleyin oto da bazen hata oluyor
Dediklerimi yaptım şimdi oyunda test edicemhocam yaptıktan sonra bildirin merak etim
Tamamdır dostum eğer yaptıklarım çözüm olmazsa kasayı açıp kontrolünü sağlayacağımKasayı açın ve yolunda gitmeyen bir şeyler var mı kontrol edin. Ramleri, ssd veya hangi diskleri kullanıyorsanız tam oturduğundan emin olun. Soğutucu tarafında aynı kontrolleri gerçekleştirin. Kabloların tam ve doğru takılı olduğundan da emin olun. Donanımsal bir problem bulamadıysanız Bios başta olmak üzere ekran kartı ve işlemci driverlarınızı güncelleyin.
BIOS güncel mi? Ayrıca RAM için XMP açık ve kapalı 2 şekilde de test ettiniz mi? AMD B550 çipset sürücünüz kurulu mu?Arkadaşlar bu sefer crash yemiyorum fakat bilgisayarım bir süre sonra kapanıyor bi problem var ama hala saptayamadım
Bios'umu bugün güncelledim, ramleri dediğiniz gibi test etmedim ona bakarım. Amd b550 çipset sürücüsünün kurulu olup olmadığına emin değilim ona da bakmam gerek baktığımda tekrardan güncellerimBIOS güncel mi? Ayrıca RAM için XMP açık ve kapalı 2 şekilde de test ettiniz mi? AMD B550 çipset sürücünüz kurulu mu?
Amd çipset sürücüm kurulu değilmiş şu an kuruyorum fakat RAM'leri nasıl test edeceğimi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor tam olarak.BIOS güncel mi? Ayrıca RAM için XMP açık ve kapalı 2 şekilde de test ettiniz mi? AMD B550 çipset sürücünüz kurulu mu?