Yardım Oyunlarda Düşük Fps

semihdeniz96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba elimde gtx 1660 super 6gb amd ryzen 5 3600 2x8 DDR4 3200MHZ ramli bir bilgisayarım var fakat en düşük ayarlarda valo ve cs goda 200 fps altı alıyorum ekranım 280hz benden daha düşük donanımlara sahip olan arkadaşlarım benden yüksek fps alıyor en son formatı 2 hafta önce attım her şey günceldir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
O işlemci ile sürekli +280 FPS zaten zor. Sebebi de Valorant her güncellemede FPS düşüşü yaşatıyor. Daha düşük sistemden kastınız nedir işlemci olarak ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba elimde gtx 1660 super 6gb amd ryzen 5 3600 2x8 DDR4 3200MHZ ramli bir bilgisayarım var fakat en düşük ayarlarda valo ve cs goda 200 fps altı alıyorum ekranım 280hz benden daha düşük donanımlara sahip olan arkadaşlarım benden yüksek fps alıyor en son formatı 2 hafta önce attım her şey günceldir
buradaki ayarları yapın

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Fps arttırmak için cpu tüm cekirdekleri kullanma, başlangıç uygulamalarını kaoatma, oyun modjnu açma, oyunu yüksek performans modunda başlatma vb. ayarları yaptınız mı?

serht1337

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
O işlemci 250+ FPS veriyor cs de bende R5 1600AF bar 200+ alıyorum.arkada açık uygulamaları kapa csgoya FPS odaklı cfg yap internette var bulursun ekran kartı update yap ve ısı değerleri nedir termal macun ne zaman değiştirdiniz.

KS

semihdeniz96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O işlemci 250+ FPS veriyor cs de bende R5 1600AF bar 200+ alıyorum.arkada açık uygulamaları kapa csgoya FPS odaklı cfg yap internette var bulursun ekran kartı update yap ve ısı değerleri nedir termal macun ne zaman değiştirdiniz
pc yaklaşık 3 senedir benimle bütün ayarlar fps odaklı temizliğinide yapıyorum fakat bugün işlemci sıcaklığına baktığımda 95 dereceyi gördüm galiba macun bitmiş halde bana güzel bir macun önerebilir misiniz

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
pc yaklaşık 3 senedir benimle bütün ayarlar fps odaklı temizliğinide yapıyorum fakat bugün işlemci sıcaklığına baktığımda 95 dereceyi gördüm galiba macun bitmiş halde bana güzel bir macun önerebilir misiniz
thermal grizyl krynaout işlemci için metal macun önerebilirim ama ekran kartı için normal macun sürebilirsiniz

lakin metal macunu sürerken dikkat edin

yanlış biliyosam arkadaşlar düzeltsin metal macun biraz sıvı akışkan gibi bir maddenin üstüne sürüpte işlemciye damlatabilirsiniz

ama ekran kartına sürmek yürek ister

Berat3636

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bios güncellemesi yaparken elektrik gitme ihtimaline karşı nasıl bı önlem alınabilir bilginiz varmı?
Ups satın alabilirsiniz. Yıllarca kullanırsınız. Elektrik kesintilerinde bütün mahallede elektrik yokken siz oyun oynarsınız. Hem de bios güncellemelerini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri