Oyunlarda Mavi Ekran Sorunu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Peki hatayı SS olarak paylaştınız mı garanti servisi ile ve hatayı nasıl aldığınızı? Belki onlar başka testler yapmışlardır sizin aldığınız hataya denk gelmemiş olabilirler.

KS

VValtieL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hayır sadece mavi ekran verdiğini söyledim ama daha çok oyunlarda verdiğini söylemedim.

Mesud Mesi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Peki hatayı SS olarak paylaştınız mı garanti servisi ile ve hatayı nasıl aldığınızı? Belki onlar başka testler yapmışlardır sizin aldığınız hataya denk gelmemiş olabilirler.
yada video kart sorun ola bilir veya video kartinin driver silp yeniden yükleyin

ugur.gozaydin' Alıntı:
Keşke belirtseydiniz. Size tavsiyem sistemi komple garantiye gönderin ki hangi parça arızalı o belli olsun.
aynen öyle

Herşeyden onçe hdd sentinel program lie hdd ssd test edin

Herşeyden onçe hdd sentinel program lie hdd ssd test edin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Olabilir ama sorununuz SSD ile alakalı olmayabilir. Sistemdeki tüm bileşenlerin alternatifleri ile test edilmesi gerek ki sorun ne belli olsun. Anakart , E.Kartı, İşlemci, RAM, PSU her şey bu soruna sebep olabilir. Bu yüzden bence sistemi komple garantiye verin derim.

Birde BIOS güncellemesi yapın anakarta daha önce önerdim mi bilmiyorum ama buda sorunu çözebilir.

KS

VValtieL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bunu bende düşündüm, ama bileşenler hata verdiriyor olsaydı ilk kullandığım zaman vermesi gerekmez miydi?

BIOS güncel bu arada.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir süre zarfında bir hata olmuş olabilir. Sorunun kaynağını belirlemek için bileşenlerin teker teker test edilip elenmesi gere. Size RAM testi yaptırdım, Disk testi yaptırdım bir sorun çıkmadı sorun diğer bileşenlerde belli ki.

KS

VValtieL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yeni bir SSD ile denemek istiyorum ama hatanın devam etmesinden korkuyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri