Bilgisayarım dellin g317 bilgisayarı 2 ay önceki bilgisayarla alakası yok bubun yazılımsal bişiy oldupunu düşünüyorum çünkü League of legend oyunu hariç hepsinde kasıyor valorantta fln yüksektede 15 düşüktede 15 fps alıyorum lütfen yardım edin
ugur.gozaydin' Alıntı:İşlemci içindeki GPU birimini kullanıyorsunuz gibi duruyor. NVIDIA kartınız var sanırım aşağıdakileri uygulayıp deneyin.
- Masaüstüne sağ tıklayın ve NVIDIA kontrol Panelini açın. 3D ayarlarını yönet seçeneğinden Genel sekmesi altında Tercih edilen grafik işlemcisi olarak yüksek performans seçimini yapın ve işleminizi aşağıdan uygulayıp sorunu kontrol edin.
PANDA124' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:İşlemci içindeki GPU birimini kullanıyorsunuz gibi duruyor. NVIDIA kartınız var sanırım aşağıdakileri uygulayıp deneyin.
- Masaüstüne sağ tıklayın ve NVIDIA kontrol Panelini açın. 3D ayarlarını yönet seçeneğinden Genel sekmesi altında Tercih edilen grafik işlemcisi olarak yüksek performans seçimini yapın ve işleminizi aşağıdan uygulayıp sorunu kontrol edin.
onu yaptım znt genede işe yaramadı sorun oda değil bütün hepsinde ekran kartı kullanılıyor yani şey tuhafıma gitti düşük ayarlardada yüksek ayarlardada aynı fpsi almam tuhaf değil mi
ugur.gozaydin' Alıntı:Cihazda anlık FPS düşüşleri mi oluyor yoksa bir anda düşüp sürekli aynı değerde mi kalıyor FPS. Eğer anlık takılmalar ise 8 GB veya daha az RAM varsa onunla alakalı olabilir. Yok buda değilse cihaza format atın oda işe yaramaz ise servis yoluna başvurun.