oyunlarımdaki saçma kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PANDA124

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarım dellin g317 bilgisayarı 2 ay önceki bilgisayarla alakası yok bubun yazılımsal bişiy oldupunu düşünüyorum çünkü League of legend oyunu hariç hepsinde kasıyor valorantta fln yüksektede 15 düşüktede 15 fps alıyorum lütfen yardım edin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemci içindeki GPU birimini kullanıyorsunuz gibi duruyor. NVIDIA kartınız var sanırım aşağıdakileri uygulayıp deneyin.

• Masaüstüne sağ tıklayın ve NVIDIA kontrol Panelini açın. 3D ayarlarını yönet seçeneğinden Genel sekmesi altında Tercih edilen grafik işlemcisi olarak yüksek performans seçimini yapın ve işleminizi aşağıdan uygulayıp sorunu kontrol edin.

KS

PANDA124

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşlemci içindeki GPU birimini kullanıyorsunuz gibi duruyor. NVIDIA kartınız var sanırım aşağıdakileri uygulayıp deneyin.

• Masaüstüne sağ tıklayın ve NVIDIA kontrol Panelini açın. 3D ayarlarını yönet seçeneğinden Genel sekmesi altında Tercih edilen grafik işlemcisi olarak yüksek performans seçimini yapın ve işleminizi aşağıdan uygulayıp sorunu kontrol edin.

onu yaptım znt genede işe yaramadı sorun oda değil bütün hepsinde ekran kartı kullanılıyor yani şey tuhafıma gitti düşük ayarlardada yüksek ayarlardada aynı fpsi almam tuhaf değil mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cihazın güç yönetiimini kontrol edin. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri konumundan yüksek performans monuda alın cihazı.

KS

PANDA124

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PANDA124' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

onu yaptım znt genede işe yaramadı sorun oda değil bütün hepsinde ekran kartı kullanılıyor yani şey tuhafıma gitti düşük ayarlardada yüksek ayarlardada aynı fpsi almam tuhaf değil mi

malesef gene olmadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cihazda anlık FPS düşüşleri mi oluyor yoksa bir anda düşüp sürekli aynı değerde mi kalıyor FPS. Eğer anlık takılmalar ise 8 GB veya daha az RAM varsa onunla alakalı olabilir. Yok buda değilse cihaza format atın oda işe yaramaz ise servis yoluna başvurun.

KS

PANDA124

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Cihazda anlık FPS düşüşleri mi oluyor yoksa bir anda düşüp sürekli aynı değerde mi kalıyor FPS. Eğer anlık takılmalar ise 8 GB veya daha az RAM varsa onunla alakalı olabilir. Yok buda değilse cihaza format atın oda işe yaramaz ise servis yoluna başvurun.

çok sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri