Arkadaşlar 11bin tl ye sıfır 3070 msi gaming z trio buldum ama param guvende olayı nasıl oluyor bilmiyorum kargoyla bana gönderecek ama yani ben bunun sıfır olduğunu nasıl anlayacağım ödeme işlemi nasıl olucak.Bu konu hakkında bilginiz var mi?
Sıfır olduğunu anlayamam değil miSiz parayı sahibindene ödüyorsunuz kullanıcıya gitmiyor , ürün size geldiğinde kontrolleri sağlayıp tamamladığınızda para karşı tarafa gider. Sorun varsa çizikli , hasarlı ürünse satıcıya geri yollayabiliyorsunuz diye biliyorum.
Fanların içine bakın veya bobinlerin icine bakın hafif toz varsa kullanılmıştır zaten.Sıfır olduğunu anlayamam değil mi
Amazon değil msi ile iletişime geçmeniz gerekiyorPeki ürün amazon uk garantili bu nasıl oluyor ben bir sorun olduğunda amazonla iletişime geçiyorum galiba msi in global olarak 1 yil garantisi varmış
Yarın Amazon müşteri hizmetlerine sohbet açıp sorabilirsiniz, amazon Türkiye ile iletişime geçin onlar en kötü sizi globale aktarır zaten.Ben şeyden bahsediyorum 1 yıl garanti bittikten sonra kalan garanti süresi içerisnde amazonla mi iletişime geçicem bazı yerlerde öyle okudum amazon öyle durumlarda kargo ücretini fln o karşılaşıyormuş