Param guvende ile 3070 alinir mi

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Arkadaşlar 11bin tl ye sıfır 3070 msi gaming z trio buldum ama param guvende olayı nasıl oluyor bilmiyorum kargoyla bana gönderecek ama yani ben bunun sıfır olduğunu nasıl anlayacağım ödeme işlemi nasıl olucak.Bu konu hakkında bilginiz var mi?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Siz parayı sahibindene ödüyorsunuz kullanıcıya gitmiyor , ürün size geldiğinde kontrolleri sağlayıp tamamladığınızda para karşı tarafa gider. Sorun varsa çizikli , hasarlı ürünse satıcıya geri yollayabiliyorsunuz diye biliyorum.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Siz parayı sahibindene ödüyorsunuz kullanıcıya gitmiyor , ürün size geldiğinde kontrolleri sağlayıp tamamladığınızda para karşı tarafa gider. Sorun varsa çizikli , hasarlı ürünse satıcıya geri yollayabiliyorsunuz diye biliyorum.
Sıfır olduğunu anlayamam değil mi

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Peki ürün amazon uk garantili bu nasıl oluyor ben bir sorun olduğunda amazonla iletişime geçiyorum galiba msi in global olarak 1 yil garantisi varmış

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Peki ürün amazon uk garantili bu nasıl oluyor ben bir sorun olduğunda amazonla iletişime geçiyorum galiba msi in global olarak 1 yil garantisi varmış
Amazon değil msi ile iletişime geçmeniz gerekiyor

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Ben şeyden bahsediyorum 1 yıl garanti bittikten sonra kalan garanti süresi içerisnde amazonla mi iletişime geçicem bazı yerlerde öyle okudum amazon öyle durumlarda kargo ücretini fln o karşılaşıyormuş

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Ben şeyden bahsediyorum 1 yıl garanti bittikten sonra kalan garanti süresi içerisnde amazonla mi iletişime geçicem bazı yerlerde öyle okudum amazon öyle durumlarda kargo ücretini fln o karşılaşıyormuş
Yarın Amazon müşteri hizmetlerine sohbet açıp sorabilirsiniz, amazon Türkiye ile iletişime geçin onlar en kötü sizi globale aktarır zaten.

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Param güvendeye pek güvenmenizi önermem dolandırıcılık olayları olabiliyor çünkü

(link açılıyormu acaba?)

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Hocam vazgeçtim sorun yaşamak istemiyorum 3070 in fiyatları düşecek mıdır sizce daha doğrusu pny veya palit gaming pro gibi markalarin stokları ne zaman gelir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri