Patriot Ram alınabilirmi?

Nebican Edi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar başlıkta belirttiğim gibi Patriot ram leri Türkiye piyasasında yeni görmeye başladım bu patriot ram ler alınabilirmi sakıncası varmıdır ? hi-level ramleri gibi mavi ekran hatası vermesin sonra !

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Patriot firması en eskilerden köklü ve büyük bir firmadır. Sizin de fark ettiğiniz gibi ülkemize yeni yeni giriş yapan bir firma. AMD ile uyum sorunu yok diyebiliriz bizde kendi topladığımız sistemlerde kullandık ve sorun yaşamadık. %100 demiyorum ama %90 ın üzerinde sorun yaşamazsınız AMD sistemlerde.

KS

Nebican Edi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Patriot firması en eskilerden köklü ve büyük bir firmadır. Sizin de fark ettiğiniz gibi ülkemize yeni yeni giriş yapan bir firma. AMD ile uyum sorunu yok diyebiliriz bizde kendi topladığımız sistemlerde kullandık ve sorun yaşamadık. %100 demiyorum ama %90 ın üzerinde sorun yaşamazsınız AMD sistemlerde.

Tüh! Intel sistem toplayacaktım halbuki.Pc hocası topladığı sistemlerde Patriot kullanmıştı sanırım ben mi yanlış hatırlıyorum?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
INTEL sistemlerde AMD sistemlerden çok daha az sorun yaşarsınız. Ben bu ara genelde F/P odaklı çok sistem toplanıyor, özellikle yeni AMD işlemcilerin tanıtılması ve Temmuz ayında satışta olacaklarını düşünce INTEL toplayacağınızı düşünmedim. INTEL uzun yıllardır neredeyse hiç RAM seçmiyor. INTEL sistmelerde sorun yaşayacak RAM 'lere denk gelmek zordur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri