Pc boşta donması

KS

berkay.Öcal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklık yine aynı marka ise sürücü sorunu beraberinde gelmiş olabilir. O yüzden onunda denenmesi gerekebilir.
şey diyorum cloud 2 var hid comp hatası çıkıyordu denemek için kulaklık almıştım yani kulaklığı almadan öncede aynı hatayı verip donuyordu

sorunun donanım parçalarında olmadığına eminiz demi donma sorunun

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bileşenlerinizi değiştirmişsiniz zaten ki hatalarda Logitech sürücü hatasından dolayı olduğunu zaten teyit ettik. Klavyenizin sitesine girin ve sürücülerini kontrol edin söylediğim işe yaramadıysa. Doğru ve güncel sürücüyü deneyin işe yaramaz ise eskilerden bir sürüm deneyin.

KS

berkay.Öcal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bileşenlerinizi değiştirmişsiniz zaten ki hatalarda Logitech sürücü hatasından dolayı olduğunu zaten teyit ettik. Klavyenizin sitesine girin ve sürücülerini kontrol edin söylediğim işe yaramadıysa. Doğru ve güncel sürücüyü deneyin işe yaramaz ise eskilerden bir sürüm deneyin.

klavye logitech g213 bi driver bulamadım sadece logitech g hub var

berkay.Öcal' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

klavye logitech g213 bi driver bulamadım sadece logitech g hub var
g213 ü tamamen çıkardım şuanda aygıt yöneticisindende sildim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Logitech G HUB yazılımını kurun yazılım içinden klavyenin güncellemesi var mı bakın. Birde farklı klavyeniz varsa sürücüler yazılımlar olmadan Logitech klavyenize ait deneyin.

KS

berkay.Öcal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Logitech G HUB yazılımını kurun yazılım içinden klavyenin güncellemesi var mı bakın. Birde farklı klavyeniz varsa sürücüler yazılımlar olmadan Logitech klavyenize ait deneyin.

uygulama içinde herhangibir uptade yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hala aynı tarzda sürücü sorunları alıyorsunuz. Size bir tavsiyem var. Sisteme format atın ama Logitech ürünülerini sisteme takmayın. Başka bir geçici olur ödünç olur başka marka bir klavye, mouse ve kulaklık ile sisteminizi kullanın.

KS

berkay.Öcal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hala aynı tarzda sürücü sorunları alıyorsunuz. Size bir tavsiyem var. Sisteme format atın ama Logitech ürünülerini sisteme takmayın. Başka bir geçici olur ödünç olur başka marka bir klavye, mouse ve kulaklık ile sisteminizi kullanın.

sorunu şu şekilde güncelliyorum ses kartlı kulaklık takınca pc donuyor ne yapabilirim

KS

berkay.Öcal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Silinmese önermezdim değil mi?

sildim ve sonrasında kulaklığı takıp verifier dan hid e verify yapmayı denedim yine mavi ekran verdi

ne biçim bir sorunmuş ya hayattan bezdirdi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Farklı kulaklıklarla denemişsiniz ama USB olduğu için sorun yaşamışsınız. PSU, RAM, CPU ve Anakart değiştirmişsiniz ki onu görmemişim 4 sayfa olmuş artık unutuyor insan başını ama sorun geçmemiş. Sorun ya kullandığınız ekipmanların markalarında ki sürücü sorunları ya kullandığınız başka bir aygıt ile çakışıyor yada Windows odaklı bir sorun var.

Ben araştırma yaptım yapmadım değil. Yerli yabancı bayağı bir siteye baktım ve benzer sorunları yaşayan kullanıcılar tarafından net bir çözüme ulaşan bir kullanıcı yada bir kaynak bulamadım.  ​

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri