Ne bereketli aileymis iyi almışsınız hocam hayırlı olsun, dediğim gibi babanız karar versin evi yıkarlar![]()
Bende yazacaktım. Bütün ülke ayağa kalktı alamadık diye ne şanslı bir aileymiş
Ne bereketli aileymis iyi almışsınız hocam hayırlı olsun, dediğim gibi babanız karar versin evi yıkarlar![]()
Burası oda değil, babamın matbaa bürosunun arka tarafı.Bilgisayar kullanmak için normal ama oda çok küçük duruyor sizce de küçük değil mi ?
Mesajı yazdıktan sonra diğer yazdıklarınızı okuyup gördüm ama geç oldu işte.Burası oda değil, babamın matbaa bürosunun arka tarafı.
Özellikle öyle talep etmiş olabilir belki.Sarı sitede gezerken al sat yapan biri kapalı kutu olarak satısa koymus.Vatan kapalı kutu satışı varmıydı ?Ekli dosyayı görüntüle 6023
Demonte istemiş ve demek onun için bu kadar hızlı gelmişSarı sitede gezerken al sat yapan biri kapalı kutu olarak satısa koymus.Vatan kapalı kutu satışı varmıydı ?Ekli dosyayı görüntüle 6023
Montajsız almış olabilir. Aldıktan sonra kutulara geri koyabilir ama o zaman kapalı kutu olmuyor.Sarı sitede gezerken al sat yapan biri kapalı kutu olarak satısa koymus.Vatan kapalı kutu satışı varmıydı ?Ekli dosyayı görüntüle 6023
Güç kaynağı jelatinli gibi , vatan kapalı kutu göndermiyor diye biliyordum ondan sordum.Montajsız almış olabilir. Aldıktan sonra kutulara geri koyabilir ama o zaman kapalı kutu olmuyor.
Ben bilmiyorum kapalı kutu yolluyorlar mı yollamıyorlar mı diye. Fikrimi belirttim. Montajsız alınabiliyordu belki.Güç kaynağı jelatinli gibi , vatan kapalı kutu göndermiyor diye biliyordum ondan sordum.
En iyi taktik PSUyu kapatmak sonrasında gelen çocuğa bak bilgisayar açılmıyor bozuk demek.Yok aman hocam misafir geldiğinde benim bilgisayar hep arızalı olur ne hikmetse, 15 yaşlarında yeğenler var rica ediyorlar açıp gidiyorum da küçük çocuk ciddi sorun
Vay be bileşenlere bak, demonte istemiştir hocam güzel fiyata da koymuştur sanırımSarı sitede gezerken al sat yapan biri kapalı kutu olarak satısa koymus.Vatan kapalı kutu satışı varmıydı ?Ekli dosyayı görüntüle 6023
Mantıklı hocam henüz PSU düğmesini çözemediler, kablo çıkarma numarasını yemiyorlar artıkEn iyi taktik PSUyu kapatmak sonrasında gelen çocuğa bak bilgisayar açılmıyor bozuk demek.
Böyle bir seçenek yok ki! Nasıl almış bu vatandaş?Sarı sitede gezerken al sat yapan biri kapalı kutu olarak satısa koymus.Vatan kapalı kutu satışı varmıydı ?Ekli dosyayı görüntüle 6023
Vatan’a destek talebi açarak demonte istiyorum diyorsunuz. Montaj yapmadan gönderiyorlar. Beklemeye gerek kalmadan yolluyorlar hemen.Böyle bir seçenek yok ki! Nasıl almış bu vatandaş?
1.5 ay mı şaka mı bu dediğinizAdamların her şehirde 2 3 tane mağazası var 1 gün de gelicek sistemi nasıl gönderemiyor anlamadım ya 1 buçuk aydır bekle bekle kafayı yicem artık
Sistem almak için beklediğim süreyi diyorum bir de kargo bekliyoruz sistem çıkalı 1 hafta olmadı daha zaten1.5 ay mı şaka mı bu dediğiniz
Linki atar mısınızSarı sitede gezerken al sat yapan biri kapalı kutu olarak satısa koymus.Vatan kapalı kutu satışı varmıydı ?Ekli dosyayı görüntüle 6023